ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η απίστευτη θέση εργασίας που προκήρυξε η Grant’s!

Η απίστευτη θέση εργασίας που προκήρυξε η Grant’s!

Δώρα Μιχαήλ

Για ορισμένους ανθρώπους η «τέλεια δουλειά» δεν υπάρχει.

Και ίσως τελειότητα είναι κάτι αδύνατο να βρεθεί σε ορισμένες σταδιοδρομίες, αλλά το παν είναι να αγαπάτε αυτό που κάνετε.

Πώς θα σας φαινόταν όμως, αν αντί να σηκώνεστε πρωι πρωι για να πάτε στο γραφείο, θα μπορούσατε να ταξιδεύετε τον κόσμο, δοκιμάζοντας ουίσκι;

Η σκωτσέζικη εταιρεία Grant’s ψάχνει έναν νέο παγκόσμιο πρεσβευτή ποτών, με το μοναδικό μειονέκτημα να υπόκειται περιστασιακά σε hangover.

Στη συνέχεια, θα διαλέξουν 250 άτομα μέσω του hashtag και θα τους καλέσουν να στείλουν τις αιτήσεις τους, προτού οι αιτούντες φθάσουν στους 20. Αυτά τα άτομα θα μεταφερθούν στο αρχικό οινοπνευματοποιείο στο Dufftown για μια εκδήλωση και θα διανυκτερεύσουν σε ένα ξενοδοχείο για δύο βράδια, ενώ θα υποβάλλονται σε δοκιμασίες.

Μετά από αυτό, η εταιρεία θα επιλέξει μόνο τρία άτομα που θα σταλούν στην Πολωνία, το Ισραήλ και την Ινδία, τη Νότια Αφρική, τις σκανδιναβικές χώρες και την Κολομβία ή τη Ρωσία, την Ταϊβάν και τη Γαλλία.

Ενώ θα βρίσκονται στο εξωτερικό θα πρέπει να διοργανώνουν εκδηλώσεις, να ενημερώνουν τους ανθρώπους για το εμπορικό σήμα και το προϊόν, καθώς και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να το πίνουν και να το αγοράζουν.

Στο τέλος, θα κερδίσει μόνο ένας ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έκανε καριέρα απλά… πίνοντας ουίσκι!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις