ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Και όμως, έχουμε στο τόπο μας ψηφιακό πλανητάριο! Μάθε τι και πως!

Και όμως, έχουμε στο τόπο μας ψηφιακό πλανητάριο! Μάθε τι και πως!

Newsroom

Στη Θεσσαλία, στη Περιφέρεια μας δηλαδή έχουμε φορητό ψηφιακό πλανητάριο και είναι μόλις το ένα από τα δύο που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα!

Έδρα του;

Τα Φάρσαλα!

Μια ομάδα νέων ανθρώπων πρωτοπορούν ιδρύοντας Πλανητάριο, με το όποιο σε όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, θα γίνονται προβολές ταινιών στο εσωτερικό του με εκπαιδευτικό, παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Οι επιστήμονες: Νικ. Γ .Κατσιαούνης, πτυχιούχος Ιστορικού Αρχαιολογικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Εκδότης, Βασ. Γ. Κατσιαούνης, Εκπαιδευτικός Α΄Βαθμιας Εκπαίδευσης, M.Sc Πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομέα «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας, Ιουλία Νικ. Εγγλέζου Ιδιοκτήτρια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 1- Πληροφορικής, καθώς επίσης και ένα think tank επιστημόνων, καινοτομούν, έτσι ώστε να προσφέρουν στους μαθητές, αλλά και ενήλικες, έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ουσιαστικό τρόπο διαπαιδαγώγησης και ψυχαγωγίας.

Κύριοι ενδιαφερόμενοι είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και διάφοροι φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για ιδανική επιλογή καθώς δεν χρειάζεται μετακίνηση των θεατών, αφού το πλανητάριο στήνεται στο χώρο σας, και έτσι μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6972664220 .

www.planitariothessalias.gr

Πηγή: Οnlarissa

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις