ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δικογραφία σε βάρος 36χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Δικογραφία σε βάρος 36χρονου για πορνογραφία ανηλίκων
Newsroom

Newsroom

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 36χρονου σχηματίστηκε από τις αρχές, για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μέσω Διαδικτύου.

Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εντόπισε χρήστη ο οποίος διακινούσε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, προέκυψε ότι ο 36χρονος, τον Φεβρουάριο 2015, απέστειλε μέσω του λογαριασμού του σε άλλους χρήστες του Διαδικτύου 64 αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα αντάλλαξε με άλλο ανήλικο χρήστη, μηνύματα και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου.

Ακολούθησε ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων της υπόθεσης, από την οποία προέκυψαν συγκεκριμένα ηλεκτρονικά ίχνη εντός της ελληνικής επικράτειας.

Τα παραπάνω στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούσαν σε διαδικτυακή σύνδεση 36χρονου Έλληνα.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 36χρονου, σε περιοχή της Θεσσαλίας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα υποβληθεί αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις