ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΒ Βασιλόπουλος: Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ το 2017

ΑΒ Βασιλόπουλος: Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ το 2017
Newsroom

Newsroom

Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 40 εκατ. θα δαπανηθούν για νέες αποθήκες στην περιοχή της Μάνδρας, θα κάνει η ΑΒ Βασιλόπουλος το 2017, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Λεωνίδας Βρεττάκος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, όταν ρωτήθηκε από πού παίρνει μερίδιο η εταιρεία, απάντησε: “Έχουμε πάρει μερίδιο από τον Μαρινόπουλο, αλλά και από άλλες αλυσίδες. Υπολογίζουμε ότι από τον Μαρινόπουλο, που είχε τζίρο 1,2 δισ. ευρώ, όλο το λιανεμπόριο πήρε 540-600 εκατ. ευρώ. Από το 35%, η Lidl εκτιμάμε ότι πήρε περίπου 18% και τα υπόλοιπα έχουν μοιραστεί οι υπόλοιπες αλυσίδες. Έχουμε περίπου 250.000 νέους πελάτες, οι οποίοι προέρχονται από τον Μαρινόπουλο”.

Για το θέμα της διάσωσης της Μαρινόπουλος, ο επικεφαλής της ΑΒ Βασιλόπουλος σημειώνει πως στην περίπτωση αυτή “παίρνει την επιχείρηση ο Σκλαβενίτης. Καλώς την παίρνει. Το πώς θα εξελιχθεί το εγχείρημα θα το δούμε σε δύο χρόνια”.

Σχετικά με την τακτική που ακολουθεί η εταιρεία απέναντι στους προμηθευτές της, ο κ. Βρεττάκος επισημαίνει πως “εμείς στον ΑΒ ούτε κούρεμα κάνουμε και τους προμηθευτές τούς πληρώνουμε. Και πράττουμε ό,τι συμφωνούμε με τους προμηθευτές. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας”.

Τέλος, όσον αφορά στις φήμες περί εξαγοράς του Μασούτη, αναφέροντας πως αυτή τη στιγμή δεν γίνονται συζητήσεις, ενώ τονίζει πως άμεσος στόχος της εταρείας αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση της παρουσίας της σε Θεσσαλονίκη, Βόρεια Ελλάδα, Αθήνα και Κρήτη.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις