ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο καλύτερος manager της πόλης ντύθηκε…Άγιος Βασίλης!

Ο καλύτερος manager της πόλης ντύθηκε…Άγιος Βασίλης!
Newsroom

Newsroom

Τον αναγνωρίζετε τον Άγιο Βασίλη;

Είναι ο Διευθυντής Marketing της ΕΨΑ, Παναγιώτης Μίλης.

Είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η ΕΨΑ παρά τη κρίση συνεχίζει να κινείται ανοδικά, βάζοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους και κάνοντας όλους εμάς του Βολιώτες υπερήφανους!!!

Πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο manager της πόλης μας!!!

Ο Παναγιώτης Μίλη ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο!

Για όσους δεν είχατε την τύχη να τον γνωρίσετε, θα σας πω πως πρόκειται για έναν άνθρωπο πανέξυπνο, με απίστευτο χιούμορ και διάθεση να τσαλακώνεται!

Σας παραθέτω ένα δείγμα του βιογραφικού του:

Ο Παναγιώτης Μίλης γεννήθηκε στο Άργος το 1969. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μarketing.
Από το 1999 μέχρι σήμερα είναι Διευθυντής Marketing στην Βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών EΨΑ Α.Ε με σημαντικές διακρίσεις δημιουργικότητας και επιτυχημένων πρακτικών marketing.
Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία και εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις στις εταιρίες METAL DESIGN A.E, ΓΡΑΦΗ Α.Ε, Κοινοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Πτελεού και σε σημαντικές θέσεις στελέχους και συμβούλου στις εταιρίες LOGIC SYSTEMS ΕΠΕ, DATAVISION EΠΕ, ADVISORS A.E, KEMY.
Eίναι πιστοποιημένος εισηγητής και εξεταστής στο ECDL, Ε.ΚΕ.ΠΙΣ και έχει πολυετή εμπειρία διδασκαλίας ως Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης σε ΚΕΚ, εισηγητής σε σεμινάρια στο Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ), Γενική Γραμματεία Ερευνας & Τεχνολογίας του Υπ. Βιομηχανίας κλπ.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις