ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιατί τυλίγουν τα κασκόλ στα δέντρα;

Ελισάβετ Τσάπου

Το να δένει κάποιος ένα κασκόλ, γύρω από ένα δέντρο είναι η νέα τάση στην Αμερική. Οι άνθρωποι, δεν το κάνουν αυτό για να δώσουν στιλ στα δέντρα, αλλά πρόκειται για κάτι πολύ πιο συγκινητικό. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα, αφήνουν τα παλιά τους κασκόλ, ή ακόμη και δικά τους χειροποίητα, σε διάφορα δέντρα της πόλης. Αυτά τα κασκόλ προορίζονται για όλους τους άστεγους της περιοχής, οι οποίοι εκτίθενται στις ψυχρές και επικίνδυνες θερμοκρασίες του χειμώνα!

archio-lipsis-8

Τα ζεστά κασκόλ, είναι ελεύθερα για όποιον τα χρειάζεται. Μερικά κασκόλ επίσης, φέρουν μαζί τους και κάποιο μήνυμα, όπως για παράδειγμα: «Έχω χαθεί, σε παρακαλώ πάρε με μαζί σου για να παραμείνεις ζεστός!»

Είναι σαφές, ότι οι άνθρωποι που αφήνουν αυτά τα κασκόλ, νοιάζονται πραγματικά για τους άλλους και θέλουν να εξαπλώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλους όσους το έχουν ανάγκη!
Μερικοί άνθρωποι, συμμετέχουν σε προγράμματα όπως είναι το Elizabeth Sammons, έτσι ώστε να πλέξουν οι ίδιοι τα κασκόλ που πρόκειται να μοιράσουν! Η τάση ξεκίνησε από το Seymour. Από τότε έχουν μαζευτεί 1.560.000 κασκόλ από τους άστεγους Αμερικάνους!

  • Διαβάστε ακόμα

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις