ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Kωνσταντίνος Θεοφίλου: Βολιώτης ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της Mytilineos!

Kωνσταντίνος Θεοφίλου: Βολιώτης ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της Mytilineos!

Δώρα Μιχαήλ

Η εταιρία Mytilineos είναι μια από τις πιο υγιής ελληνικές επιχειρήσεις, δίνει εκατοντάδες θέσεις εργασίας και μέσα στη κρίση κατάφερε όχι απλά να επιβιώσει, αλλά ν αυξήσει τους κύκλους εργασιών της, ανοίγοντας μεγάλες δουλειές και στο εξωτερικό!

Στις μέρες μας είναι τυχερός όποιος δουλεύει εκεί αφού οι μισθοί είναι και καλοί και σταθεροί!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως επιλέγουν πολύ προσεχτικά τα στελέχη τους, τα οποία πρέπει να συνδυάζουν την επιστημονική κατάρτιση, με την ολοκληρωμένη προσωπικότητα και το ήθος!

Σ ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της εταιρίας αναδεικνύεται ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Θεοφίλου-Μακρής. Αν σας θυμίζει κάτι τ όνομα, έχετε δίκιο, αφού ναι είναι ο γιος της πρώην Υφυπουργού, Ζέττας Μακρή.

Η εταιρεία τον επέλεξε ν αναλάβει ένα από τα σημαντικότερα project της στη Γκάνα, εκτιμώντας τις επιστημονικές του γνώσεις αλλά και τη δυναμικότητά του, την ικανότητά του να λαμβάνει άμεσα τις σωστές αποφάσεις έχοντας πάρει υπ όψιν του όλα τα δεδομένα!

Γνωρίζουμε άλλωστε ότι για τόσο μεγάλες δουλειές, χρειάζονται ικανότατοι άνθρωποι, αφού όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ!

Επειδή όμως ο δικός μας Κωνσταντίνος, δε το έχει μόνο επιστημονικά η εταιρία τον θέλει να δίνει το παρόν και σε άλλες πολλές δράσεις της όπως αυτές που αφορούν τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Έτσι λοιπόν έδωσε το παρόν σε συνάντηση με τον Πατριάρχη Επίτροπο Αλεξάνδρειας, Σεβασμιότατο κ. Νάρκισσο τον οποίον και ενημέρωσαν για τη δραστηριότητα της εταιρίας τόσο στη Γκάνα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή!

Όσο για τον Κωνσταντίνο που επιστημονικά θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, θα πρέπει ν αναφέρουμε ότι είναι Μaterials Scientist and Engineer,MSc,MBA με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νανοτεχνολογία στο Σέφιλντ και οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ.

Είναι δικός μας, είναι Βολιώτης, είναι νέος και μας κάνει περήφανους!

Ναι…ο Βόλος βγάζει αστέρια!

Υγ. Αν διάλεγα έναν άλλον τίτλο του θέματος, τότε αυτός θα ήταν: Παιδιά πολιτικών με καριέρα μακριά….από τη Βουλή!

Γιατί ναι, υπάρχουν και αυτοί οι νέοι που στηρίζονται στα πόδια τους και το παλεύουν μόνα τους και ας έχουν πτυχία και μεταπτυχιακά, που για άλλους διορισμούς στη βουλή έχουν ακουστεί ως δικαιολογία από τους πολιτικούς γονείς!

κον

kon

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις