ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα! Όχι, δε κάνουμε πλάκα!

Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα! Όχι, δε κάνουμε πλάκα!

Δώρα Μιχαήλ

Oλόκληρη η ανακοίνωση από τους διοργανωτές της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Κάνναβης στην Ελλάδα:

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 12 έως και τις 14 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο)! Σας περιμένουμε! Ελάτε να γνωρίσουμε την κάνναβη και τα οφέλη της, να ανακαλύψουμε πόσα προϊόντα παράγονται και δημιουργούνται από αυτήν, να ενημερωθούμε από τους ειδικούς, τους πανεπιστημιακούς και την πολιτεία για τις αμέτρητες ιδιότητές της και τελικά, να καταφέρουμε να καθιερώσουμε τη γιορτή της κάνναβης στην Ελλάδα. Γιατί η κάνναβη δεν είναι … το παρεξηγημένο φυτό.
Τα οφέλη της κάνναβης για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι αδιαμφισβήτητα. Το μητρικό γάλα είναι ένας θησαυρός κανναβινοειδών, τα οποία εισέρχονται στον οργανισμό μας μέσω του μητρικού θηλασμού από τη στιγμή της γέννησής μας. Το φυτό της κάνναβης καλλιεργείται και χρησιμοποιείται για θεραπευτική χρήση εδώ και 10.000 χρόνια από τους αρχαίους πληθυσμούς της Κίνας, της Ινδίας, της Αιγύπτου και της Ελλάδας. Το M.I.T τη χαρακτήρισε το φυτό του 21ου αιώνα.
Το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης ξεκίνησε πρόσφατα την αδειοδότηση σε αγρότες για την καλλιέργεια κάνναβης για βιομηχανική χρήση, ενώ παράλληλα ομάδα εργασίας που συστήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, με πρόεδρο την αναπληρώτρια καθηγήτρια φαρμακολογίας Κατερίνα Αντωνίου, εισηγήθηκε θετικά για τη δημιουργία κανονιστικού πλαισίου που θα ρυθμίζει την ιατρική χρήση της κάνναβης.
Στις 30 Ιουνίου 2017 ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της κυβέρνησης, νομιμοποιείται η εισαγωγή και χρήση φαρμακευτικής Κάνναβης στην Ελλάδα.
Με αυτά τα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη την ολοένα αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης, τις πολλές διαφορετικές χρήσεις της και τα αναρίθμητα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο, τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας, με πολλούς ξένους και Έλληνες εκθέτες και χορηγούς τις μεγαλύτερες εταιρείες με προϊόντα κάνναβης, σας προσκαλούμε σε αυτή τη γιορτή της φύσης για να περάσουμε ένα ενημερωτικό και εκπαιδευτικό τριήμερο στο Δέλτα Φαλήρου.
Με οργανωμένο πρόγραμμα ομιλιών από επιστήμονες και ειδικούς στην κάνναβη και τη χρησιμότητά της και συνεχείς προβολές ντοκιμαντέρ, ελάτε να συνεργαστούμε ανοίγοντας καινούριες θέσεις εργασίας σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες βιομηχανίες της εποχής μας. Ήδη πολλοί νέοι Έλληνες αγρότες και επιχειρηματίες εκπονούν σχέδια μελλοντικής επένδυσης πάνω στο φυτό-θαύμα, με πολλά υποσχόμενες προοπτικές.
Ενημερωθείτε για την έκθεση στην ιστοσελίδα
www.athenscannabisexpo.com
Στείλτε email για δηλώσεις συμμετοχής και για τυχόν απορίες ή προτάσεις στο [email protected] .

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις