ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

STOP AIDS: Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έκανε «μεταδοτική» την ενημέρωση!

STOP AIDS: Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έκανε «μεταδοτική» την ενημέρωση!
Ελισάβετ Τσάπου

Ελισάβετ Τσάπου

Με σύνθημα «Τώρα ξέρεις, Τώρα μπορείς, STOP AIDS» οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ανέλαβαν να ενημερώσουν το κοινό για την σημασία της πρόληψης!

DSC_0030

Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), διοργάνωσε ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση του νεανικού κοινού για τον ιό HIV.  Συγκεκριμένα, στην είσοδο του κτιρίου, οι σπουδάστριες του τομέα υγείας φρόντισαν να ενημερώσουν όλους τους περαστικούς, οι οποίοι  με την σειρά τους τους συνεχάρησαν για την σπουδαία πρωτοβουλία τους. Επιπροσθέτως, θεώρησαν σημαντικό να επισκεφθούν και να ενημερώσουν εξίσου τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνακίου και των Εξαρχείων, μοιράζοντας το σχετικό υλικό και δίνοντάς τους να φορέσουν το διακριτικό σύμβολο!

Παράλληλα, στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ο κ. Εμμανουήλ Μαθιουλάκης, Δρ. Μοριακής Ιατρικής και Κλινικής Φυσιολογίας και ο κ. Ηλίας Λιάντης, Ψυχολόγος Msc, του ΚΕΕΛΠΝΟ πραγματοποίησαν μια διαδραστική συνάντηση με την σπουδαστική κοινότητα στα πλαίσια των προγραμματισμένων ομιλιών. Οι σπουδαστές και επισκέπτες της ημερίδας ενημερώθηκαν εκτενώς ενώ φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν από τις πληροφορίες που έμαθαν, γεγονός που έκανε την ομιλία να διαρκέσει αρκετή ώρα παραπάνω!

DSC_0006 DSC_0001 DSC_0072 DSC_0118 DSC_0038 DSC_0021 DSC_0015 DSC_0462 DSC_0364 DSC_0473 DSC_0491

Την όλη εκδήλωση πλαισίωσαν οι σπουδάστριες των παιδαγωγικών με τις εξαιρετικές καλλιτεχνικές τους δημιουργίες και οι σπουδαστές της φωτογραφίας οι οποίοι ανέλαβαν την φωτογραφική κάλυψη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις