ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Ελισάβετ Τσάπου επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος!

Η Ελισάβετ Τσάπου επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος!
Newsroom

Newsroom

Στο τόπο του εγκλήματος επιστρέφει η Δημοσιογράφος Ελισάβετ Τσάπου, που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό της Θεσσαλίας αλλά και της Μακεδονίας, μέσα από τις τηλεοπτικές της παρουσίες.

Πρωινή εκπομπή και δελτία ειδήσεων, ήταν η καθημερινότητα της για αρκετά χρόνια.

Στο τόπο μας τη γνωρίσαμε μέσα από το κανάλι ΖΕΥΣ!

Η Ελισάβετ Τσάπου έχει μια μεγάλη και σημαντική πορεία στα Media.

Έχει εργαστεί για κάποιους από τους μεγαλύτερους mediaρχες της χώρας και έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα της Δημοσιογραφίας.

Το Volonakinews.gr έχει τη χαρά και την τιμή να την υποδέχεται στην ομάδα του!

Σας παραθέτουμε στοιχεία του βιογραφικού της:

Η Ελισάβετ Τσάπου είναι δημοσιογράφος με πολυετή πείρα στο ραδιοτηλεοπτικό χώρο σε ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές σε καταξιωμένα μέσα μεγάλης τηλεθέασης.

Είναι πτυχιούχος της σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και της σχολής Δημοσιογραφίας Ant1 MediaLab και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Αλβανικά, Ιταλικά)

Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στη δημοσιογραφική ομάδα του Γιώργου Αυτιά (τηλεοπτικός σταθμός ALTER) σε έρευνα και ρεπορτάζ πάνω σε θέματα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, αστυνομικά, ελεύθερα και διεθνή.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε ειδησεογραφικούς ιστοτόπους με δική της ενημερωτική εκπομπή στο zougla.gr ενώ παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές στο Μακεδονικό κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ και στο θεσσαλικό κανάλι ΖΕΥΣ.

Εργάστηκε σε ραδιοφωνικές παραγωγές σταθμό Βήμα FM και ΑΝΤΕΝΝΑ ενώ έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε πολλούς κλάδους όπως διανομή προϊόντων πληροφορικής, σκαφών αναψυχής και εταιρείες δημοσκοπήσεων αποκτώντας έτσι μια πολύπλευρη προσωπικότητα η οποία καταγράφεται σε όλες τις δημοσιογραφικές της δραστηριότητες.

eliz2

 

 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις