ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βόλος: Δολοφόνησαν σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε! Ντροπή!

Βόλος: Δολοφόνησαν σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε! Ντροπή!

Δώρα Μιχαήλ

Σε αποτρόπαια δολοφονία σκυλιού και μάλιστα την ώρα που γεννούσε προχώρησαν άγνωστοι στις Αλυκές, με αποτέλεσμα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Βόλου Κόσμος και Φύση να καταθέσει το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Συγκεκριμένα η σκύλα, που δεν γνωρίζει κανείς εάν ήταν αδέσποτη δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι. Η εγκληματική αυτή ενέργεια έγινε την ώρα που προσπαθούσε να φέρει στον κόσμο τα μικρά μωρά της.

Η σκύλα βρέθηκε από περαστικό που βρήκε ένα σακί δεμένο με σχοινί και μέσα το πτώμα της σκύλας, τέσσερα κουτάβια νεογέννητα πεθαμένα ενώ άλλα τρία ήταν ζωντανά και στην κοιλιά της φαινόταν ότι υπήρχαν κι άλλα.

Η σαδιστική αυτή και παντελώς επαίσχυντη πράξη είναι το απαύγασμα της έκπτωσης αξιών της σημερινής μας κοινωνίας, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι φιλόζωοι.

Σημειώστε ότι στον ίδιο λίγο πολύ χώρο είχαμε τέτοια βάναυσα και βάρβαρα περιστατικά και παλαιότερα, -αποκεφαλισμένο σώμα ζώου στην παραλία, δέσιμο στόματος σκύλου με σύρμα περιοχή Φαρίντα, συχνότατες δηλητηριάσεις κλπ.

Οι φιλήσυχοι κάτοικοι των Αλυκών πλέον έχουν αγανακτήσει και μαζί με τους φιλόζωους ζητούν από την Πολιτεία να κάνει το παν ώστε να βρεθεί ο σαδιστής αυτός.
http://dogw0rld.blogspot.gr

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις