ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τι γύρευε στο Πήλιο ο Αμερικάνος πρέσβης;

Τι γύρευε στο Πήλιο ο Αμερικάνος πρέσβης;

Δώρα Μιχαήλ

Μαγεμένος από το Πήλιο όπου βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές αναχώρησε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ.

Οι μετακινήσεις του σχεδιάστηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό απόλυτη μυστικότητα από κλιμάκιο της ΕΛΑΣ που έφθασε από την Αθήνα στον Βόλο σε άμεση συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός πρέσβης ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους πολίτες που τον αναγνώριζαν, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του δεν σταμάτησαν να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τις φυσικές ομορφιές του βουνού των Κενταύρων και τις καθαρές, όμορφες και γραφικές παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου, τις οποίες επισκέφτηκε.

Για λόγους ασφαλείας οι περιοχές που επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης αποφασίζονταν την τελευταία στιγμή και άλλαζαν διαρκώς, ενώ η αστυνομική φρουρά που τον ακολουθούσε ήταν πολυπληθής.

Ο Τζέφρι Πάϊατ επισκέφθηκε το Χόρτο, τις Μηλιές αλλά και τον Μυλοπόταμο και αναχωρώντας για την Αθήνα δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες από το Πήλιο, στα social media, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το βουνό και τις εξαιρετικές παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις