ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συγκινητικό μήνυμα για…τη Διευθύντρια των ονείρων τους, Μαρία Διούδη!

Συγκινητικό μήνυμα για…τη Διευθύντρια των ονείρων τους, Μαρία Διούδη!

Δώρα Μιχαήλ

Συγκινητικό το μήνυμα των εκπαιδευτικών, μήνυμα υποστήριξης για τη Διευθύντρια του σχολείου τους και συγκεκριμένα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου!

Γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά μίλησαν! Γι αυτούς η πιο άξια Διευθύντρια είναι η δική τους και να αυτοί και ειδικά τα παιδιά ξέρουν πολύ καλύτερα από κάθε άλλο όργανο!

Διαβάστε τη συγκινητική ανακοίνωση:

“Και ξαφνικά ήρθες εσύ και ταράζεις την καθημερινότητά μας. Δυναμική, ευχάριστη, δοτική θέτεις εκ νέου τα θεμέλια της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας και του εθελοντισμού.
Σ΄ ευχαριστούμε που μας έκανες καλύτερους. Μαζί σου ονειρευόμαστε ένα καλύτερο σχολείο, αγωνιζόμαστε γι΄ αυτό ακολουθούμε τα βήματά σου γιατί σε όλα είσαι μπροστά. Πάντα κυνηγάς τους στόχους σου χωρίς να υπολογίζεις χρόνο και μόχθο. Σε νιώθουμε δίπλα μας να μας στηρίζεις και να μας καθοδηγείς. Εσύ με την απέραντη στοργή σου μας κρατάς όλους ενωμένους, αγαπημένους και μας δυναμώνεις. Μαζί σου είμαστε έτοιμοι για όλα. Μια ομάδα δυνατή κι αγαπημένη. Το ακούραστο βλέμμα σου και η ανοιχτή αγκαλιά σου… ‘Όλα τα αφουγκράζεσαι, όλα τα καταλαβαίνεις και για όλα είσαι εδώ. Βράχος μόνο εσύ. Για όλους μας και τον καθένα χωριστά.
Σ΄ ευχαριστούμε που μας έκανες καλύτερους κι έδωσες ένα διαφορετικό νόημα στην εκπαιδευτική μας πορεία.”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις