ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Δημήτρης Τσόπελας μπροστά στον αγώνα κατά της απαξίωσης του δικηγόρου!

Ο Δημήτρης Τσόπελας μπροστά στον αγώνα κατά της απαξίωσης του δικηγόρου!

Δώρα Μιχαήλ

Ο Δικηγόρος, είναι ένα επάγγελμα, που επί των ημερών της κρίσης, δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται.

Οι πλειονότητα των Δικηγόρων, κυρίως αυτοί που θεωρούν το επάγγελμα τους λειτούργημα και επιβιώνουν από αυτό, ασκώντας το με ήθος και αξιοπρέπεια, αγαπώντας βαθιά τη δικαιοσύνη, βγαίνουν μπροστά και αγωνίζονται κατά οποιαδήποτε απόφασης, δεν εξασφαλίζει στον δικηγόρο το να ασκεί το επάγγελμα του ελεύθερα και απρόσκοπτα.

Ένας από τους πιο νέους, αλλά ταυτόχρονα έμπειρους και μαχητικούς δικηγόρους της πόλης μας, είναι ο Δημήτρης Τσόπελας. Ασκεί τη δικηγορία από τον Φεβρουάριο του 2013, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο UNIVERSITY OF BEDFORDSHIRE LUTON και έχοντας αποκτήσει το μεταπτυχιακό του στο διεθνές και εμπορικό δίκαιο!

Τη Νομική βέβαια, τη ξέρει πολλά-πολλά χρόνια, από μικρό παιδί, όντας γιος της Δικηγόρου Ελευθερίας Τσόπελα!

Παρόλα αυτά δεν είναι ένας από αυτούς που επέλεξαν το επάγγελμα τυχαία, αλλά καθαρά από επιλογή, γνωρίζοντας από πριν και τις δυσκολίες του και τις απαιτήσεις του!

Στα 30 του μόλις χρόνια, νιώθει την ανάγκη να βοηθήσει τον κλάδο του, όσο και όπως μπορεί κατεβαίνοντας υποψήφιος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, στο πλευρό του Χρήστου Στρατηγόπουλου.

Ο ίδιος για την υποψηφιότητά του, σχολιάζει τα εξής:

“Παρατηρώντας, επί σχεδόν 5 χρόνια, την καθημερινή ανησυχία επιβίωσης παλαιών και νέων δικηγόρων, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές της 26ης Νοεμβρίου 2017 ως υποψήφιος σύμβουλος στον Δ.Σ.Β. και στο Λ.Ε.Α.Δ. Βόλου. Στηρίζοντας απόλυτα το όραμα και τις θέσεις του Χρήστου Στρατηγόπουλου.

Μερικά από τα υπαρκτά και μείζονος σημασίας προβλήματα είναι η εξαθλίωση του Δικηγορικού λειτουργήματος, η απαξίωση του Δικηγόρου ως θεσμικό όργανο καθώς και η αυξανόμενη έξοδος μελών του συλλόγου.
Συνάδελφοι, ζητώ την στήριξη σας, διότι έχουμε φτάσει σε τέλμα, καθιστώντας αδύνατη την συνέχιση και ανανέωση του επαγγέλματος μας.
Όντας, ως ο νεαρότερος σύμβουλος του Δ.Σ.Β., η βοήθεια προς τον ασκούμενο – Νέο συνάδελφο και η συμβολή μου προς την επίλυση όλων των προβλημάτων μας θα είναι δεδομένη.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους, με στόχο την αλληλοβοήθεια και αλληλοϋποστήριξη των Δικηγόρων Βόλου.”

Καλή επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις