ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με τις γευστικές παραδόσεις του τόπου μας θα γεμίσει η παραλία μας!

Με τις γευστικές παραδόσεις του τόπου μας θα γεμίσει η παραλία μας!

Δώρα Μιχαήλ

Σημαντική εκδήλωση διοργανώνει ο φορέας πολιτισμού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», σε συνεργασία το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «ΙΩΛΚΟΣ και το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 28 Μαΐου2017, από 11.00 έως 22.00 στην παραλία του Βόλου, στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Με τίτλο «Ποιοτικά προϊόντα της Μαγνησιακής γης», θα θυμίσει σε όλους μας τις πλούσιες γευστικές παραδόσεις μας και θα ενθουσίασει όποιον ξένο ή τουρίστα επισκεφθεί το σημείο.

Σκοπό να γίνούν γνωστό στο κοινό της πόλης μας, οι δράσεις, τα προϊόντα και οι παραδοσιακοί τρόποι προετοιμασίας και κατασκευής των προϊόντων.

Οι γυναικείοι συνεταιρισμοί της Μαγνησίας που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι: Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς, Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Πορταριάς, Αγροτικός Συνεταιρισμός Ανηλίου – Ομάδα Γυναικών «Ανηλιώτικα τ’ αλλιώτικα», Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Πτελεού «Φτελιά», Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Γλώσσας Σκοπέλου «Η Γλωσσιώτισσα», Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Ιωλκού «Το ρόδι», Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικερίου Νοτίου Πηλίου, Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Δ.Δ. Σέσκλου «Το Φτάσμα» και Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Βυζίτσας Πηλίου, «Εσπερίδες».

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις