ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η τοποθεσία της Μαγνησίας που έχουν βγει εκατομμύρια φωτογραφίες! (ΦΩΤΟ)

Η τοποθεσία της Μαγνησίας που έχουν βγει εκατομμύρια φωτογραφίες! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Αναμφίβολα αυτή είναι η τοποθεσία όπου ντόπιοι, Βολιώτες και κυρίως ξένοι τουρίστες έχουν βγάλει τις περισσότερες φωτογραφίες!

Πάμε Σκόπελο παιδιά…στο νησί του Μama Mia!!!

Aπό το 2007 που γυρίστηκε εκεί η γνωστή ταινία μέχρι και σήμερα έχουν βγει εκατομμύρια φωτογραφίες που κάνουν τον γύρω του κόσμου και του διαδικτύου!

Πανέμορφη Σκόπελος…με πανέμορφους ανθρώπους και καλούς επαγγελματίες!

Ετοιμάστε βαλίτσες και…φωτογραφηθείτε και εσείς!

Αααα να μη σας πω αναλυτικά που γυρίστηκαν οι πιο δημοφιλής σκηνές της ταινίας;

Θα σας πω.

Παραλία Καστάνι : Η εντυπωσιακή παραλία στη δυτική ακτή της Σκοπέλου αποτέλεσε την παραλία της Donna. Εδώ έλαβαν χώρα εντυπωσιακές σκηνές πάνω στην άμμο, καθώς επίσης μπαρ και στην προβλήτα που έστησε η ομάδα των σκηνογράφων.

Τα Τρία Δέντρα, Αμάραντος : Νότια του Αγνώντα, υπάρχει ένα χωμάτινο μονοπάτι που διακλαδώνεται μέσα στο δάσος και οδηγεί σε διάφορους απόμερους μικρούς όρμους – ένας από αυτούς ονομάστηκε τα Τρία Δέντρα από την ομάδα της Mamma Mia! Είναι η τοποθεσία για τη σκηνή του πικνίκ και επίσης από τα γυρίσματα “Στο Μονοπάτι για τη Βίλα Donna”.

Γλυστέρι : Στα Βόρεια της Σκοπέλου, περίπου 15 λεπτά από τη Χώρα, υπάρχει μια μικρή βραχώδης χερσόνησος απαράμιλλης ομορφιάς, που κατηφορίζοντας καταλήγει σε μια παραλία με βότσαλα. Εδώ γυρίστηκαν έξι σκηνές, μεταξύ των οποίων “Τα Σκαλιά προς τη Βίλα Donna”.

Άγιος Ιωάννης : Το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη βρίσκεται σ’ ένα βράχο ύψους 100 μέτρων, περικυκλωμένο από θάλασσα. Σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό, καταφθάνει η γαμήλια συνοδεία ενώ η Donna με τον Sam ερμηνεύουν το συγκλονιστικό “The Winner Takes it All”.

mama7

mama6

mama5

mama4

mama3

mama2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις