ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

O Μπατζιάκας λέει και εμείς…απαντάμε!

O Μπατζιάκας λέει και εμείς…απαντάμε!
Newsroom

Newsroom

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπατζιάκας σχετικά με το Ορφανοτροφείο λέει: Δε ξέρω ποια ακριβώς είναι η κατάσταση του Ορφανοτροφείου,ούτε πόσα χρωστάει. Να παραιτηθεί ο κ. Αγραφιώτης.

Εμείς απαντάμε: Κύριε Μπατζιάκα με το να λέτε πως δε ξέρετε είναι σα να λέτε πως δε κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Άσχημο αυτό. Γίνεται ακόμα πιο άσχημο όμως από τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι τόσο στο γραφείο σας, όσο και στο γραφείο του Δημάρχου έχουν φτάσει όλο αυτό το διάστημα πολλές ενημερώσεις από τον κ. Αγραφιώτη, όπου σας ενημερώνει πλήρως για τις κινήσεις, τις ενέργειες, τα προβλήματα, τις επιτυχίες και τις αποφάσεις του Ορφανοτροφείου. Προφανώς δε ξέρετε επειδή δε μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε τις επιστολές του. Σχετικά με το πόσα χρωστάει το Ορφανοτροφείο, θα σας ενημερώσουμε εμείς. Πάνω από 280.000 ευρώ!!! Για τη παραίτηση…τώρα! Γιατί δε παραιτούνται τα μέλη σας και ζητάτε παραίτηση του Προέδρου;

Βλέπω έναν Προέδρο που γνωρίζει τα προβλήματα και τα έχει βάλει σε σειρά. Ίσως κάποιοι διαφωνούν με το τρόπο που το κάνει, αλλά κάτι κάνει.

Κάποιοι άλλοι όμως, θα έπρεπε να παραιτηθούν. Να παραιτηθούν, αυτοί που είναι σε θέσεις ευθύνης και δε γνωρίζουν τι συμβαίνει στα θέματα αρμοδιότητάς τους!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις