ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο…μικρός είναι τολμηρός! Βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο!

Ο…μικρός είναι τολμηρός! Βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο!

Δώρα Μιχαήλ

Ο Ανδρέας Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Δημοτικής Υπηρεσίας, αν και είναι ο μικρότερος της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος βέβαια από την αρχή είχε την εύνοια και την εμπιστοσύνη του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την ΑΝΕΒΟ τον τοποθέτησε στη θέση του Προέδρου, όπου έδωσε καλά δείγματα γραφής, μας εντυπωσιάζει από τη νέα του θέση!

Σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα βάλει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο, με σκοπό να εξοικονομήσει χρήματα από ανθρώπους, επιχειρήσεις και όχι μόνο που μέχρι πρότινος μόνο έπαιρναν από τον Δήμο με οποιονδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο και δεν…έδιναν!

Πολύ σύντομα, θα δείτε τ όνομα του να παίζει συνεχώς!

Θα γίνει κάτι σαν τον Ρομπέν των Δασών!

“Αυτό που κάνεις θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος. Θα σε κυνηγήσουν”, του είπε συμβουλευτικά στενός τους φίλος, με τον ίδιο ν απαντά: “Πόσοι είναι αυτοί που θα με κυνηγήσουν; Πέντε, δέκα, δεκαπέντε; Οι Βολιώτες, η πλειονότητα του κόσμου θα το εκτιμήσει. Αν σκεφτώ το κόστος δε θα γίνει τίποτα. Δε μπορείς να έχεις πέντε-δέκα που χρωστάνε τόσα χρήματα και να πηγαίνεις να παίρνεις τέλη από τους Δημότες. Με αυτό τον τρόπο θα ανακουφιστούν όλοι οι Δημότες. Αν δε το κάνουμε εμείς που είμαστε μικροί τότε ποιοί;”!

Δίκιο έχει!

Άντε να δούμε τι θα μπορέσει να εισπράξει!

Καλή δύναμη Αντιδήμαρχε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις