ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μόνο το Άγιο Πνεύμα λείπει….

Μόνο το Άγιο Πνεύμα λείπει….

Δώρα Μιχαήλ

Πατήρ και υιός…το Άγιο Πνεύμα λείπει από τη selfie του μπαμπά Χρήστου Μπουκώρου και του υιού Γιώργου Μπουκώρου!!!

Με μια οικογενειακή στιγμή θέλησε να μας καλημερίσει σήμερα ο Βουλευτής μας, που πάνω απ όλα είναι πατέρας, έχοντας μεγάλη αδυναμία στον γιο του κάτι που δε κρύβεται.

Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που δείχνει μεγάλη και ειλικρινή ευαισθησία στα προβλήματα των νέων παιδιών και κυρίως σε αυτό της ανεργίας, καθώς καθημερινά στο γραφείο του δέχεται όλου όσους θέλουν να του μιλήσουν και να του ζητήσουν την οποιαδήποτε βοήθεια. Δέχεται τους πάντες μαθαίνουμε, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος και αυτό τον τιμά ιδιαίτερα. Το γραφείο του Βουλευτή δε πρέπει να είναι ανοιχτό μόνο για τους ψηφοφόρους και αυτό φαίνεται πως ο Χρήστος Μπουκώρος το ξέρει καλά.

Κάτι ακόμα που τον τιμά και το έχω γράψει ξανά, είναι πως ταλαιπωρείται με τα συνεχόμενα πήγαινε-έλα στην Αθήνα, καθώς επιθυμία του είναι να περνά τον περισσότερο χρόνο του στη Μαγνησία, δηλαδή στον τόπο που τον εκλέγει, κάτι που ελάχιστοι έκαναν μέχρι σήμερα.

Γιώργο μου, έχεις έναν πετυχημένο μπαμπά, δημοσιογραφικά και πολιτικά και μια πετυχημένη μαμά στα καλλιτεχνικά, πίστεψε με όμως εσύ μπορείς να τους ξεπεράσεις και να τους βάλεις τα γυαλιά, στο εύχομαι γιατί είσαι καλό παιδί, πράγμα που το οφείλεις και στους δύο!!!

Α, μαθαίνουμε ότι είσαι και φανατικός αναγνώστης μας….σ ευχαριστούμε!

pathr

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις