ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτός είναι το πουλέν της ΝΔ στη Μαγνησία- Νέο πρόσωπο για το ψηφοδέλτιο

Αυτός είναι το πουλέν της ΝΔ στη Μαγνησία- Νέο πρόσωπο για το ψηφοδέλτιο
Newsroom

Newsroom

Ο γνωστός γιατρός Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, μαθαίνουμε πως είναι το νέο πουλέν της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Μαγνησίας. Οι πληροφορίες από τα κεντρικά θέλουν να έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και ο γνωστός γιατρός να έχει αποδεχθεί την πρόταση του να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Επικοινωνήσαμε με το στενό του περιβάλλον, αλλά και τον ίδιο, ο οποίος δε θέλησε ούτε να διαψεύσει, ούτε να επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο δήλωσε παρών σε κάθε μάχη που δίνει καθημερινά και θα συνεχίσει να δίνει η Νεα Δημοκρατία μέχρι τις εκλογές.

Αν και πρόκειται για ένα γνωστό πρόσωπο στη Μαγνησία και μάλιστα ιδιαίτερα αγαπητό, ζητήσαμε ένα βιογραφικό προκειμένου όσοι δε τον γνωρίζετε ή δε γνωρίζετε τα πάντα γι αυτόν, να τα μάθετε.

Παράθεση βιογραφικού:

Είμαι 38 ετών. Αποφοίτησα με «Άριστα» από την Ιατρική Σχολή Ferrara – Ιταλίας το 2003 και από τότε και μετά είχα έναν εξαιρετικά «πυκνό» επαγγελματικό χρόνο ξεκινώντας την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στην Ιταλία. Εργάστηκα για δύο χρόνια στο ιταλικό εθνικό σύστημα υγείας 2003 – 2005 από δύο διαφορετικά πόστα ταυτόχρονα ως ειδικευόμενος χειρουργικής και ως συμβεβλημένος με το σύστημα γιατρός για κατ’ οίκον επισκέψεις. Από το 2006 ως το 2010 συνέχισα την ειδικότητά μου στο Νοσοκομείο Βόλου και από το 2011 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο. Το ιατρείο μου είχε σταθερά ανοδική πορεία από την έναρξή του μέχρι και σήμερα. Είμαι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και συνεργάζομαι και με ιδιωτική κλινική του Βόλου. Σταδιακά και παρά το νεαρό της ηλικίας μου (για τον δικό μας κλάδο τουλάχιστον) αναρριχήθηκα γρήγορα και εδώ και ένα χρόνο περίπου βρέθηκα να είμαι Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής μου, γεγονός που οφείλεται στο μεγάλο όγκο περιστατικών που διεκπεραιώνω, αρκετά από τα οποία μείζονος βαρύτητας αλλά και στην ιδιαίτερη θέληση που επέδειξα στο να εξελιχθεί η κλινική μου, να οργανωθούν νέα τμήματα εντός της και προσπαθώ εν γένει να οργανώσω μία ομάδα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού που θα αφήσει τη σφραγίδα της στα τοπικά δρώμενα. Από το Φεβρουάριο του 2014 λειτουργώ και δεύτερο ιατρείο στον Αλμυρό Μαγνησίας ενώ έχω θέση και στο διοικητικό συμβούλιο της κλινικής μου. Θεωρώ εαυτόν καλό γνώστη του συστήματος υγείας, γνωρίζοντας τα θετικά και τα τρωτά του σημεία. έχω συγκεκριμένες απόψεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και την ταυτόχρονη μείωση των δαπανών, ξεφεύγοντας από τα αυτονόητα και τετριμμένα περί πάταξης της διαφθοράς. Ο τομέας αυτός, ίσως είναι αυτός που επιδέχεται τις μεγαλύτερες βελτιώσεις από οποιονδήποτε. Περισσότερες πληροφορίες για μένα μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα μου www.maravegias.gr

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – από φέτος συμμετέχω τόσο στον Τομέα Υγείας, μέχρι πρότινος υπό τον κ. Κέλλα, αλλά και στον πολιτικό σχεδιασμό για την Υγεία υπό τον κ. Μπουχώρη.

maravegias

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις