ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δώσε ΤΕΛΟΣ στη χαλάρωση! Υπάρχει τρόπος, δες πως…

Δώσε ΤΕΛΟΣ στη χαλάρωση! Υπάρχει τρόπος, δες πως…

Δώρα Μιχαήλ

Για θέματα ομορφιάς εμπιστευόμαστε πάντα την Πτυχιούχο Αισθητικό και Υπεύθυνη του Votre Beaute στον Βόλο, στην Ιάσονος 96, Παρή Ρέππου!

Η εμπειρία της, η αποτελεσματικότητά της και οι γνώσεις της μας οδηγούν πάντα στα ποθητά αποτελέσματα!

Τη συναντήσαμε και ρωτήσαμε τα πάντα γύρω από ένα βασανιστικό θέμα για εμάς τις γυναίκες. Για τη χαλάρωση!

1) Ποια είναι τα αίτια της χαλάρωσης;

Τα κύρια αίτια της χαλάρωσης του δέρματος είναι η μείωση της ποσότητας και ποιότητας των ινών κολλαγόνου του δέρματος. Ωστόσο συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία και οι συχνές αυξομειώσεις του βάρους.

2) Πως αντιμετωπίζεται η χαλάρωση;

Υπάρχουν πολλοί μέθοδοι αντιμετώπισης της χαλάρωσης και κάποιοι από αυτοί είναι οι παρακάτω:
ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Η παθητική γυμναστική αφορά σε εφαρμογή της ιατρικής τεχνολογίας στην οποία τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται ‘’προκαλούν’’ το σώμα και τους μύς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στην συμβατική άσκηση. Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κόπος. Με την ηλεκτροθεραπεία μπορούν να γυμνάζονται ταυτοχρόνως πολλές μυϊκές ομάδες. Με συγκεκριμένες απολήξεις ηλεκτροδίων συνδέουμε τις εκφύσεις και τις καταφύσεις των μυών.

CAVITATION: Είναι η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ανασχηματίσουν τη σιλουέτα τους, να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση με το σώμα τους. Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φαινομένου, γνωστού ως ‘’σπηλαίωση’’. Είναι η δημιουργία φυσαλίδων σ’ ένα υγρό σώμα, στο σημείο όπου η πίεση του πέφτει χαμηλότερα από μια συγκεκριμένη τιμή. Είναι μια ανώδυνη θεραπεία όπου κατά τη διάρκεια υπάρχει μόνο ένας ανεκτός θόρυβος και απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και άντρες.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ(RF): θεωρείται σήμερα η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία για τη λείανση και την επιδερμική σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό (γλυπτική) του σώματος, σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και του προσώπου, με άνετο και ανώδυνο τρόπο. Οι ραδιοσυχνότητες διασπούν τα λιποκύτταρα χρησιμοποιώντας θερμότητα, η οποία με τη σειρά της αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στη λεμφική παροχέτευση και την ενίσχυση της πυκνής δομής του κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους συρρικνώνονται, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το δέρμα.
ΜΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Γνωστή μέθοδος που βοηθάει στη σύσφιξη η στο αδυνάτισμα από την διείσδυση διάφορων ενεργών ουσιών. Ενεργεί σε βάθος και προσφέρει ορατά αποτελέσματα πολύ σύντομα.

3) ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ;

Ασφαλώς και όχι, το μασάζ δε δημιουργεί χαλάρωση. Αντιθέτως όταν διεξάγεται σωστά είναι σύμμαχος κατά της χαλάρωσης. Συγκεκριμένα είναι μία πολύ καλή μέθοδος για την διατήρηση της τόνωσης και της ελαστικότητας του δέρματος. Από την άλλη υπάρχει και το ενδοδερμικό μασάζ με το μηχάνημα της ενδοδερμίας όπου με την υπεραιμία που προκαλεί αυξάνει το μεταβολισμό των κυττάρων, ενεργοποιώντας το χαλαρό δέρμα ώστε να παραχθεί περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και την ενίσχυση του συνδετικού ιστού. Όταν δε συνδυάζετε με ειδικά μηχανήματα το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

4) ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ;

Οι κρέμες βοηθούν αρκεί να συνδυάζονται με άσκηση και ισορροπημένη διατροφή. Είναι ΜΥΘΟΣ ότι τα ‘’προϊόντα’’ δεν κάνουν δουλειά. Η επιλογή του σωστού προϊόντος σε συνδυασμό με την κατάλληλη χρήση συμβάλλουν στην τόνωση και στη σύσφιξη του δέρματος.

5) Θα μας δώσεις και μια σούπερ προσφορά για τις γυναίκες φίλες του Volonakinews.gr;

Οι φίλες μας μπορούν να κερδίσουν ονειρεμένο κορμί με έκπτωση 50%! 8 συνεδρίες από εμάς για μείωση πόντων και κυτταρίτιδας με ΜΟΝΟ 109 ευρώ! Για ότι θελήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο: 2421032205
εκπ

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις