ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θα φας αυτή τη μπριζόλα; Δε νομίζω, είναι μεγαλύτερη από ένα νεογέννητο!

Θα φας αυτή τη μπριζόλα; Δε νομίζω, είναι μεγαλύτερη από ένα νεογέννητο!

Δώρα Μιχαήλ

Όταν δεις στο μενού μια μπριζόλα να κοστίζει 144 ευρώ, μοιραία θα αναρωτηθείς αν είναι φτιαγμένη από χρυσάφι.Η συγκεκριμένη, που σερβίρεται στην Αγγλία, δεν είναι μεν καμωμένη από χρυσάφι, ζυγίζει ωστόσο πάνω από έξι κιλά!

Το εστιατόριο George Pub and Grill στο County Durham της βορειοανατολικής Αγγλίας μοστράρει το θεόρατο αυτό steak, το μεγαλύτερο όπως μας λέει της Αγγλίας (και βάλε!), το οποίο θα πρέπει να προπαραγγείλει ο πελάτης τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

Ο ιδιοκτήτης της παμπ, Craig Harker, χρησιμοποιεί τη γιγαντιαία μπριζόλα ως πρόκληση για τους πελάτες του, προσφέροντας σε τετράδες που θα καταφέρουν να την κατασπαράξουν σε λιγότερο από 45 λεπτά πλουσιοπάροχα δώρα. Ένα πιστοποιητικό συμμετοχής δηλαδή, μια ηλεκτρονική διάκριση που θα μπει στο Facebook και ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της παμπ. Αλλά και μια δωρεάν μεταφορά στα επείγοντα περιστατικά, κάτι που θα χρειαστεί ενδεχομένως σε πολλούς!

Γιατί πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δαμάσουν το «The Holy Cow Steak Sharer», όπως το λέει ο Harker, κανείς τους ωστόσο δεν τα κατάφερε ακόμα. Και πώς θα γινόταν εξάλλου διαφορετικά, καθώς μιλάμε για ένα κρεάτινο μεγαθήριο που τρομάζεις και μόνο που το βλέπεις.

Έξι κιλά είναι αυτά (και διακόσια γραμμάρια, για να είμαστε ακριβείς), δεν το λες και παίξε-γέλασε…

μπριζολα

μπριζολα2

μπριζολα3

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις