ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ποιά εταιρεία ψάχνει εργαζόμενο με μισθό 30.000 ευρώ το μήνα;

Ποιά εταιρεία ψάχνει εργαζόμενο με μισθό 30.000 ευρώ το μήνα;

Δώρα Μιχαήλ

Τα τουβλάκια Lego είναι κλασικά παιχνίδια που όλοι μας έχουμε παίξει κάποια στιγμή στην ζωή μας. Οι περισσότεροι παίζαμε με αυτά όταν ήμασταν παιδιά και περνάγαμε πολλές ώρες προσπαθώντας να φτιάξουμε μια μεγάλη και εντυπωσιακή κατασκευή. Τώρα, ήρθε η στιγμή αυτός ο κόπος να ανταμειφθεί, αφού η Lego ψάχνει να προσλάβει έναν επαγγελματία κατασκευαστή μοντέλων. Ο τυχερός που θα πάρει την δουλειά θα περνάει μέρες φτιάχνοντας μεγάλες και ευφάνταστες κατασκευές Lego στο Κέντρο Birmingham Discovery.

Φυσικά, τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι ο μισθός για αυτή την δουλειά είναι 30.000 ευρώ, σύμφωνα με το i News. «Σου αρέσουν τα Lego και έχεις την θέληση να δημιουργήσεις αξέχαστες κατασκευές; Θέλεις να φτιάξεις μια κατασκευή που θα χαρίσει άφθονο γέλιο στους ανθρώπους γύρω σου; Θέλεις να γίνεις μέλος μιας ομάδας που δημιουργεί καθημερινά χαμόγελα και μοιράζει χαρά σε όλο τον κόσμο; Τότε, έλα να κάνεις τα μαγικά σου στο Κέντρο Birmingham Discovery», αναφέρει η διαφήμιση της εταιρίας.

Μέχρι στιγμής πάνω από 5.000 άνθρωποι έχουν κάνει αίτηση για αυτή την θέση και οι καλύτεροι 50 που θα επιλεγούν θα πρέπει να πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό από τον οποίο ο νικητής θα πάρει την θέση εργασίας.

Σύμφωνα με την διαφήμιση, όσοι κάνουν αίτηση για την δουλειά θα πρέπει να αγαπούν τα LEGO, να έχουν μια προϋπηρεσία στην μοντελοποίηση, να μπορούν να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν τις οδηγίες σχεδιασμού και να έχουν μια γενική γνώση για τα στοιχεία των LEGO.

Επίσης, θα πρέπει να μπορούν να εργάζονται με ευέλικτο ωράριο και να αισθάνονται άνετα μπροστά στην κάμερα, αφού μπορεί να χρειαστεί να συμμετάσχουν σε φωτογραφήσεις.

Πληροφορίες για τη θέση εργασίας εδώ: https://merlin.taleo.net/careersection/4/jobdetail.ftl?job=NEW00000X&tz=GMT%2B00%3A00

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις