ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ψάχνεις δουλειά; Nέες θέσεις μόνιμης εργασίας! Δες αναλυτικά!

Ψάχνεις δουλειά; Nέες θέσεις μόνιμης εργασίας! Δες αναλυτικά!

Δώρα Μιχαήλ

Ευκαιρία για πτυχιούχους αλλά και απόφοιτους Λυκείου ή ΙΕΚ, προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις 132 περιζήτητες θέσεις μόνιμου προσωπικού που έχει προκηρύξει το ΑΣΕΠ για λογαριασμό του ΑΔΜΗΕ, της Τράπεζας της Ελλάδος και της ΔΕΗ.

Οι αιτήσεις για την 10Κ/2017 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΑΔΜΗΕ ολοκληρώνονται στις 13 Σεπτεμβρίου.

Από τον φορέα ζητούνται μεταξύ άλλων οι ειδικότητες: ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Μηχανικοί Αναλυτές – Προγραμματιστές, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Μηχανικοί Αυτοματισμού, ΤΕ Μηχανικοί Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος και ΤΕ Μηχανικοί Πληροφορικής.

Αντίστοιχα για την 11Κ/2017 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά 30 προσλήψεις τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Ο φορέας θα προσλάβει ηλεκτρολόγους μηχανικούς τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλεκτρονικούς μηχανικούς , συντηρητές έργων τέχνης , καταμετρητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τέλος πιεστές-λιθογράφους ή λιθογράφους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο μεταξύ, στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση βρίσκεται η 12Κ/2017 Προκήρυξη της ΔΕΗ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 26 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν ένας ΠΕ Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, 6 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί, 17 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί και 2 ΔΕ Τεχνικοί Λοιπών Ειδικοτήτων, οι οποίοι θα στελεχώσουν υποσταθμούς της ΔΕΗ στην Ρόδο, την Δράμα και την Κοζάνη.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ (www.asep.gr), σε εικοσαήμερη προθεσμία που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις