ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To Volonakinews δωρίζει 500 ευρώ στο Ειδικό Σχολείο Αγριάς! (VIDEO)

To Volonakinews δωρίζει 500 ευρώ στο Ειδικό Σχολείο Αγριάς! (VIDEO)
Δώρα Μιχαήλ

Δώρα Μιχαήλ

Πριν ένα μήνα περίπου μας τηλεφώνησαν από τον Δήμο Βόλου για να καταχωρήσουν στο site μας χριστουγεννιάτικη διαφήμιση!

Από την αρχή σκέφτηκα, πόσο θα ήθελα να είχα την οικονομική δυνατότητα να πω στους συνεργάτες και φίλους πάνω απ όλα, να μη δεχτούμε να πάρουμε χρήματα γι αυτή τη διαφήμιση.

Ο Δήμος Βόλου, σύλλογοι, εθελοντές και απλοί πολίτες έχουν καταφέρει να κάνουν τον Βόλο τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό!

Ήθελα να νιώσω πως συμβάλουμε και εμείς στο έργο τους! Τουρίστες που θα φτάσουν εδώ θ αφήσουν χρήμα στην αγορά και εμείς τη στηρίζουμε έμπρακτα. Ένας ακόμα τρόπος θα ήταν αυτός.

Δε μίλησα όμως.

Πριν 2 εβδομάδες επισκέφθηκα το Ειδικό Σχολείο Αγριάς και πραγματικά από εκείνη την ημέρα το μυαλό μου τρέχει συχνά στα παιδιά που γνώρισα εκεί και στους εκπληκτικούς εκπαιδευτικούς που παρά τις ελλείψεις δίνουν σώμα και ψυχή!

Είχα την τιμή να με καλέσουν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης και με απόλυτη επιτυχία χθες το απόγευμα στην Αγριά.

Μαζί τους ένιωσα και πάλι παιδί. Η δύναμη και οι δυνατότητες αυτών των παιδιών είναι απερίγραπτες, όπως και η συμβολή και η βοήθεια των εκπαιδευτικών για να μπορέσει κάθε παιδί ξεχωριστά να δώσει το καλύτερο που μπορεί!

Αυθόρμητα, τηλεφώνησα στους συνεργάτες μου και τους είπα: Όλοι έχουμε ανάγκη τα χρήματα. Όμως αυτοί οι δάσκαλοι με αυτά τα χρήματα μπορούν να κάνουν πολύ σημαντικότερα πράγματα απ ότι εσείς ή εγώ! Θέλω να μη πάρουμε τα λεφτά από τη διαφήμιση του Δήμου και αυτά να πάνε στο Ειδικό Σχολείο.

Άκολούθησε μια παύση που με τρόμαξε, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, άκουσα το εξής: Δώρα, προχώρα!

Με χαρά λοιπόν το Volonakinews.gr ανακοίνωσε στη χθεσινή γιορτή πως δε θα πάρει ούτε ένα ευρώ από τα 500 που έχουν συμφωνηθεί, για τη διαφήμιση του Δήμου. Παρακαλούμε τον Δήμαρχο Βόλου να δώσει αυτά τα χρήματα στα παιδιά και στους δασκάλους τους Ειδικού Σχολείου.

Ξέρω πως αιφνιδίασα τόσο τους συνεργάτες μου, όσο και τον Δήμο Βόλου. Είμαι όμως βέβαιη πως τόσο ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, πατέρας 5 παιδιών που έχει δείξει πολλές φορές τις ευαισθησίες του για τα παιδιά, όσο και ο εκτελών χρέη Δημάρχου που αν δεν έχει γίνει ήδη πατέρας γίνεται σε λίγες μέρες, θα αγκαλιάσουν αυτή μας την απόφαση με χαρά, αφού γνωρίζω πως αν είχαν τη δυνατότητα θα έδιναν όσα περισσότερα μπορούσαν για τα παιδιά της πόλης μας!

Από το Ειδικό Σχολείο μας είπαν πως από τότε που ανέλαβε η τωρινή δημοτική αρχή, έγιναν πράγματα.

Όταν το άκουσα αυτό ήμουν ακόμα πιο βέβαιη για την στήριξη της δημοτικής αρχής στην απόφαση που πήραμε!

Δεν θα λάβουμε ούτε ένα ευρώ από τη διαφήμιση. Είμαστε βέβαιη πως αυτά τα χρήματα θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη Διεύθυνση του Ειδικού Σχολείου.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους δασκάλους του Ειδικού Σχολείου για τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισαν στη χθεσινή γιορτή τους!

Συνεχίστε. Είμαστε δίπλα σας.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις