ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι ηλίθιοι που δε θέλουν να πούμε καλό γι αυτούς,αλλά κακό για τους άλλους!

Δώρα Μιχαήλ

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, έχουμε χτίσει μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης, που στηρίζεται στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό. Πολλοί από εσάς έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μου είτε με μηνύματα, είτε στο δρόμο, είτε μέσα στα καταστήματά σας. Γνωρίζω πως όσοι με γνωρίσατε, έχετε καταλάβει ποια είμαι και πως επιλέγω να εκπροσωπώ αυτό το μέσο, που από την πρώτη εβδομάδα απογειώσατε.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες να προβληθούν, να ενημερωθούμε όλοι ως πελάτες ή καταναλωτές γενικότερα και κυρίως να διορθωθούν στο μέτρο του δυνατού τα κακώς κείμενα για το καλό των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων τους και αμέσως μετά για όλους εμάς και τη πόλη μας.

Οι καταγγελίες σας έχουν βοηθήσει ήδη πολύ, αφού παρόλο που αποκρύπτουμε τα στοιχεία για ευνόητους λόγους, αυτοί που πρέπει να πάρουν τα μηνύματα τα παίρνουν και στις περισσότερες των περιπτώσεων μαθαίνουμε από εσάς, αλλά το βλέπουμε και εμείς, πως τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο.

Ξέρετε τι με στεναχωρεί και με προβληματίζει;

Ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, περισσότερο πολιτικά πρόσωπα και λιγότερο οι επαγγελματίες, πράγμα που με χαροποιεί γιατί οι πολιτικοί σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, γιατί θα το ξαναπώ και ας γίνομαι κουραστική, οι επαγγελματίες είναι η δύναμη της πόλης μας, που δε μου κάνουν παράπονα αν γράψω κάτι κακό γι αυτούς, αλλά αν γράψω κάτι καλό για τους άλλους, τους ανταγωνιστές ή τους αντιπάλους!

Μα τι άνθρωποι είμαστε;

Κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν αντιληφθεί σε τι καιρούς ζούμε και πως η μόνη άμυνά μας είναι να παλεύουμε μαζί, κάνοντας ο καθένας το καλύτερο για τον εαυτό του.

Τελειωμένοι άνθρωποι, τελειωμένες καριέρες χωρίς μέλλον…

Όποιος δε μπορεί ν αλλάξει και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, θα σβηστεί μόνος του από το χάρτη. Όλα γύρω αλλάζουν, εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις πως μένοντας ίδιος θα επιβιώσεις;

Επειδή οι συγκρούσεις δε μου αρέσουν και ακόμα και στα κακόβουλα σχόλια απαντάω ευγενικά και πολλές φορές χωρίς καν ν απαντώ, πιστή στη πεποίθηση μου πως κάθε συμπολίτης μου είναι σύμμαχος και όχι εχθρός, πως πρέπει να πορευτούμε με αγάπη και αλληλοβοήθεια, σας στέλνω το μήνυμα από εδώ. Να μιλάτε για εσάς και μόνο για εσάς. Αν σας ενοχλήσει κάτι που σας αφορά είμαι εδώ να σας ακούσω και να ζητήσω συγνώμη αν νιώσω πως σας αδίκησα, καθώς η αδικία και η αχαριστία είναι ότι μισώ περισσότερο. Δεν είμαι όμως εδώ για ν ακούσω παράπονα που αφορούν άλλους και κυρίως για ν απολογηθώ γιατί έγραψα κάτι καλό για κάποιον άλλον.

Αυτό είναι αρρώστια και λυπάμαι…δε μπορώ να σας παρακολουθήσω!

Καλή χρονιά και πάλι με σωματική και κυρίως ψυχική υγεία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις