ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φίλε αγρότη, παρ’ το αλλιώς….

Φίλε αγρότη, παρ’ το αλλιώς….

Δώρα Μιχαήλ

Σέβομαι απόλυτα τους αγρότες κατ επάγγελμα.

Αυτούς που αγωνίζονται σκληρά, που όλοι μέρα είναι στους δρόμους και τα χωράφια. Αυτούς που τα χέρια τους είναι γεμάτα κάλους και τα πόδια τους σαν φτάνει η νύχτα δε τους κρατούν.

Είναι και κάποιοι άλλοι αγρότες ή μάλλον ήταν γιατί τώρα δε τους παίρνει, που δε σέβομαι καθόλου. Ξέρετε ποιοι είναι…δε χαλάω σάλιο για ότι δεν αξίζει!

Βγήκαν ξανά στους δρόμους. Ναι, έχουν τα χίλια δίκια.

Μια ερώτηση όμως.

Γιατί κάθε χρόνο την ίδια εποχή;

Ραντεβού με τις κινητοποιήσεις έχετε;

Αυτή η εποχή και το ξέρετε είναι νεκρή. Κανείς δε χάνει τόσα όσα θα έχανε αν κλείνατε τον δρόμο Χριστουγεννιάτικα.

Ξέρετε, είμαι της άποψης πόσο όσο δίκιο και αν έχει κάποιος ο αγώνας του χάνει την αξία του όταν στηρίζεται πάνω στην αδικία άλλων επαγγελματικών ομάδων ή γενικότερα άλλων συμμάχων.

Όλοι εμείς, όλοι αυτοί οι επαγγελματίες οδηγοί και πόσοι άλλοι επαγγελματίες, δεν είμαστε εχθροί. Δεν είμαστε από την άλλη πλευρά. Μαζί σας είμαστε και όμως εμείς την πληρώνουμε με τον τρόπο που διαλέγετε να παλέψετε.

Καμιά χασούρα για τον Τσίπρα. Χασούρα όμως για την οικογένεια του φορτηγατζή, του προμηθευτή που δε μπορεί να πάει στη δουλειά του και στερεί το μεροκάματο από το σπίτι του και πάει λέγοντας!

Πάρ΄το άλλιως αγρότη μου…

Εκτός αν παλεύεις για…τα μάτια του κόσμου, χωρίς να σε νοιάζει το αποτέλεσμα!

Πήγαινε κλείσε τις τράπεζες, τις εφορίες, τις δημόσιες υπηρεσίες «στρέφοντας το όπλο σου» σε αυτούς που σε πυροβολούν και τότε θα έχεις δίπλα σου στον αγώνα ολόκληρη την κοινωνία.

Αγρότη, μπορείς να ηγηθείς της επανάστασης….κάν’ το εδώ και τώρα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις