ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιστρέφουμε την αγάπη των εμπόρων του Βόλο, χαρίζοντας τους 500 ευρώ!

Επιστρέφουμε την αγάπη των εμπόρων του Βόλο, χαρίζοντας τους 500 ευρώ!

Δώρα Μιχαήλ

Το Volonakinews.gr, έτσι ακριβώς όπως έπραξε πέρυσι και φέτος δε θα λάβει ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο Βόλου για τη προβολή της πόλης κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Θεωρούμε χρέος μας να προβάλλουμε τη πόλη μας, κάνοντας καλό στη τοπική οικονομία, στα ταμεία των ξενοδόχων, των εμπόρων και των επαγγελματιών της εστίασης και της διασκέδασης.

Ο Δήμος Βόλου με επιτυχία κατάφερε να μετατρέψει τον Βόλο σε πόλο έλξης και τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Σεβόμενοι τη προσπάθεια τους και ευχαριστώντας τους γι αυτό, δε θα μπορούσαμε να μη συμβάλλουμε αφιλοκερδώς στο έργο τους.

Από τη πρώτη μέρα που εμφανίστηκε το Volonakinews.gr στη πόλη, αγκαλιάστηκε, φτάνοντας σήμερα να ξεπερνά καθημερινά τους 10.000 αναγνώστες με πρώτο μέλημα μας την στήριξη της τοπικής αγοράς και των επαγγελματιών.

Μέσα στον χρόνο, πήραμε αγάπη και δώσαμε αγάπη. Οι επαγγελματίες πια είναι οι δικοί μας άνθρωποι.

Χτίσαμε φιλίες και σχέσεις εμπιστοσύνης!

Η αγορά είναι ο φυσικός μας χώρος και οι καλημέρες τους, όπως και οι ευχαριστίες τους καθημερινά μας γεμίζουν δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας!

Είναι αυτή η σχέση μαζί τους που μας κάνει κάθε μέρα χαρούμενους!

Πέρυσι δώσαμε το ποσό των 500 ευρώ που ήταν να λάβουμε από το Δήμο Βόλου, στο Ειδικό Σχολείο Αγριάς, κάτι που με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε όλη η Δημοτική Αρχή Βόλου, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησίας της.

Φέτος αποφασίσαμε να επιστρέψουμε όλη αυτή την αγάπη που μας δείχνουν οι έμποροι καθημερινά, χαρίζοντας τα 500 ευρώ στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, που θα τα χρησιμοποιήσει ώστε στις 31 Δεκέμβρη να αναβιώσει ένα πολύ παλιό έθιμο, αυτό του χαρτοπόλεμου!

Γύρω στις 5 το απόγευμα, ο Εμπορικός Σύλλογος, θα στήσει στην Ερμού μια μεγάλη γιορτή, με μπαλόνια, καραμούζες και….χαρτοπόλεμο!!!

Σύντομα θα τα πούμε αναλυτικά γι αυτή τη μεγάλη γιορτή, που θα δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους καταναλωτές και φυσικά θα τονώσει και τη τοπική αγορά!

Είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για όλους εσάς τους επαγγελματίες που μας γεμίζετε με τόση αγάπη και εμπιστοσύνη!

Καλή Χρονιά σε όλους μας με υγεία, αγάπη και προκοπή!

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας και ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις