ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δυστυχώς ξεφυτρώνουν επαγγελματίες….της αρπαχτής!

Δυστυχώς ξεφυτρώνουν επαγγελματίες….της αρπαχτής!
Δώρα Μιχαήλ

Δώρα Μιχαήλ

Δουλειά μας είναι να σας ενημερώνουμε για όλες τις νέες επιχειρήσεις που ανοίγουν στο Βόλο, αναδεικνύοντας όλες τις νέες προσπάθειες αυτή της πόλης και βοηθώντας τους επαγγελματίες να προβληθούν σε όλους εσάς.

Στόχος μας είναι να «περάσουν» από το site όλοι οι επαγγελματίες του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα.

Τόσο γιατί αυτή τη περίοδο το έχουν πιο ανάγκη από ποτέ, όσο και γιατί όλοι εσείς που μας διαβάζετε και μας έχετε «αγκαλιάσει» χωρίς προηγούμενο θέλετε να μαθαίνετε τα νέα της αγοράς, γεγονός που το αποδεικνύεται από τη καθημερινή σας παρουσία στο site μας.

Με λύπη διαπιστώνω πως κυκλοφορούν αρκετοί επαγγελματίες της αρπαχτής…

Άνθρωποι που δεν αξίζει το κόπο να ασχοληθούμε. Άνθρωποι που έρχονται για να πάρουν ότι μπορούν από τους καταναλωτές και έτσι απλά να…εξαφανιστούν!

Ουδεμία σχέση θέλουμε να έχουμε με αυτούς.

Άνθρωποι που δε θα κοιτάξουν πως να σεβαστούν τον πελάτη και πως να χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης. Μια σχέση από την οποία θα βγουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές. Δε τους ενδιαφέρει καν αν θα περάστε καλά ή όχι, αν θα φύγετε ικανοποιημένοι ή όχι από το μαγαζί τους. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μας τα πάρουν και να φύγουν, κάνοντας αμέσως μετά άλλες δουλειές!

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, άλλωστε και ονόματα να πω, ίσως τους αδικήσω. Ίσως να μην είναι καν αφεντικά, αλλά ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι που απλά «μπαίνουν» μπροστά!

Το Volonakinews.gr δεν υπάρχει περίπτωση να προβάλει τέτοιους επαγγελματίες.

Αγαπημένοι μου….αλλάξτε ρώτα, γιατί η αρπαχτή θα πιάσει μία, δύο, τρεις, όμως για πόσο και μέχρι πότε;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις