ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

MAX Burger: Για ακόμα μια φορά προσωπικό και ιδιοκτησία έδωσαν ρεσιτάλ!

MAX Burger: Για ακόμα μια φορά προσωπικό και ιδιοκτησία έδωσαν ρεσιτάλ!
Newsroom

Newsroom

Tα ΜAX Burger είναι γνωστά δε θέλουν συστάσεις. Αν και είναι μόνο λίγων μηνών μαγαζί έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως το απόλυτο μπεργεράδικο της πόλης, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που το προτιμούν και για όλα τα υπόλοιπα πιάτα του πλούσιου μενού του, που φτιάχτηκε με προσεχτικές επιλογές και να καλύπτει όλα τα γούστα!

Κοντά μας 24 ώρες το 24ωρο!!! Ακόμα και όταν όλοι στις 10 το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς έκλειναν το ΜΑΧ Βurger έμεινε ανοιχτό. Δεν έκλεισε ούτε λεπτό τις ημέρες των γιορτών. Προσωπικό και ιδιοκτησία πιστό στην υπόσχεση του να είναι πάντα δίπλα σε όποιον θέλει…να το γευτεί, έμειναν εκεί.

Νομίζω πως αξίζουν πολλά μπράβο, κυρίως στους εργαζόμενους.

Ένα μεγαλύτερο στους ντελιβεράδες που δε σταμάτησαν λεπτό να πηγαίνουν και να έρχονται, αφού οι παραγγελίες ακόμα και μέσα στις γιορτές ήταν πολλές.

Παντός καιρού το MAX Burger με τα καταπληκτικά ψωμάκια του που δε θα βρεις πουθενά αλλού. Αγνά υλικά και ψωμάκια από παραδοσιακό τοπικό φούρνο, κάνουν τα burger του ξεχωριστά. Αυτό όπως και το γεγονός πως είναι…υπερτεράστια, συνιστούν τους λόγους της επιτυχίας τους!

Καλή χρονιά με υγεία και καλές δουλειές!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις