ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η διασκέδαση θυμίζει το 1960! Δες τι εννοούμε και πως το εξηγούμε!

Η διασκέδαση θυμίζει το 1960! Δες τι εννοούμε και πως το εξηγούμε!
Δώρα Μιχαήλ

Δώρα Μιχαήλ

Η διασκέδαση στο Βόλο, αλλά και στη χώρα μας γενικότερα τα τελευταία χρόνια θυμίζει πολύ την εποχή του 1960 και λίγο πιο πριν!!!

Έχει γίνει μόδα το φαγητό με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Σε κάποιους συνεχίζει να μην αρέσει, καθώς προτιμούν να μη μπερδεύουν δύο είδη διασκέδασης μαζί. Το φαγητό, με τη μουσική.

Τα περισσότερα μαγαζιά στη πόλη μας που λειτουργούν έτσι είναι σχεδόν γεμάτα- αν όχι γεμάτα και τις καθημερινές- και σίγουρα τις Παρασκευές και τα Σάββατα δε πέφτει καρφίτσα.Στη πλειοψηφία του είναι και πολύ οικονομικά, αφού βγαίνει περίπου 10 με 12 ευρώ το άτομο.

Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε τέτοια φρενίτιδα για τέτοιου είδους διασκέδαση, κάτι όμως που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Αδιάψευστος μάρτυρας το γεγονός πως τα περισσότερα των μαγαζιών που δεν είχαν ζωντανή μουσική έβαλαν ή όσα άνοιξαν, πάλι κατά πλειοψηφία έχουν ζωντανή μουσική.

Όλα αυτά στα χρόνια της κρίσης. Στα χρόνια που ο κόσμος θέλει πολλά…με λίγα!!!

Φαινόμενο των καιρών λοιπόν η φρενίτιδα γι αυτά τα μαγαζιά.

Αν το σκεφτείς ή αν σου έρθουν στο μυαλό εικόνες από ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες και τον τρόπο διασκέδασης θα θυμηθείς τραπέζια με φαγητό και μουσική. Αυτή ήταν η διασκέδαση. Αφού την επόμενη δεκαετία όλες οι εικόνες που μπορούν να έρθουν στο μυαλό είναι…στα μπουζούκια με ποτό ή μπουκάλια με ουίσκι. Εικόνες μια δεκαετία μετά που τα οικονομικά των Ελλήνων ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Όπως και να έχει αξίζει να σημειωθεί πως στη πόλη μας έχουμε πολύ καλά μαγαζιά τέτοιου είδους και γι αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Έχουμε πολλές επιλογές από καλές έως πολύ καλές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις