ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Απ όλη την Ελλάδα οι λάτρεις της μουσικής και του βινυλίου πηγαίνουν εκεί! (ΦΩΤΟ)

Απ όλη την Ελλάδα οι λάτρεις της μουσικής και του βινυλίου πηγαίνουν εκεί! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

ο Λαγήνι Rock Cafe είναι ο τέλειος συνδυασμός για καλή παρέα, καλή μουσική και το αγαπημένο σας ποτό – ότι χρειάζεται δηλαδή για στιγμές χλάρωσης και διασκέδασης.

Στα χρόνια λειτουργίας του το Λαγήνι, έχει γίνει στέκι για πολλούς που το έχουν επιλέξει για το ποτό ή τον καφέ τους, πάντα με υπόκρουση καλής μουσικής και ζεστό περιβάλλον. Λειτουργεί από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, ώστε όποια στιγμή περάσετε να έχετε την καλύτερη πρόταση για διασκέδαση και χαλάρωση στον όμορφο χώρο του, μόνοι ή με παρέα.

Το Rock Cafe Λαγήνι λειτουργεί όλο το χρόνο και οι λάτρεις του βινυλίου έχουν βρει το αγαπημένο τους στέκι. Ποικίλα ποτά, καφές και σπιτικά γλυκά υπό τους ήχους μουσικής 60’s, 70’s και Blues αποτελούν αγαπημένη συνήθεια και ένα ευχάριστο διάλειμα από την καθημερινότητα.

Ο χώρος ζεστός και διακοσμημένος με έργα τέχνης, αντίκες και αντικείμενα που δεν θα βρείτε αλλού, αποπνέει εμπειρίες από ταξίδια και μουσικές χρόνων. Το Rock Cafe Λαγήνι είναι Rock n’ Roll και θα το αγαπήσετε !
Όταν βρεθείτε στο Λαγήνι, μη παραλείψετε να δοκιμάσετε την σπεσιαλιτέ “Λαγήνι Red Devil”, μια μαρμελάδα με τσίλι και μυστικά υλικά, που θα λατρέψετε και θα συνοδεύσει ιδανικά το ποτό σας.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι τραπεζάκια έξω για να απολαύσετε την δροσιά του βουνού και το βράδυ έναν ουρανό γεμάτο αστέρια παρέα με μουσικές και ποτό, ενώ τον χειμώνα ο ζεστός χώρος φιλοξενεί τις παρέες σας με ποτό, καφέ και ωραίες στιγμές.

Τηλέφωνο: 24280 90094

laghni

laghni2

laghni3

laghni4

laghni5

laghni6

laghni8

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις