ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτά είναι τα καλύτερα beach bar του κόσμου! Θα μείνεις! ΔΕΣ!

Αυτά είναι τα καλύτερα  beach bar του κόσμου! Θα μείνεις! ΔΕΣ!

Δώρα Μιχαήλ

Τα beach bars κρύβουν κάτι μαγικό: Ένα κοκτέιλ στο χέρι και η επαφή με την άμμο μπορούν να σας κάνουν να ξεχάσετε κάθε σας ανησυχία και παράλληλα να απολαύσετε ορισμένες ευχάριστες στιγμές, έστω και για λίγες ημέρες.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η λίστα με τα καλύτερα bars σε παραλίες όλου του κόσμου, λαμβάνοντας υπόψιν τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, τα γευστικά cocktails και την άνεση που προσφέρουν στους πελάτες:

Baba Nest

Περιοχή: Phuket, Ταϊλάνδη

Το Baba Nest διαθέτει ένα ξύλινο δάπεδο, το οποίο βρίσκεται πάνω σε μία πισίνα υπερχείλισης με ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα Ανταμάν. Το ηλιοβασίλεμα είναι αξέχαστα, και οι περισσότεροι επισκέπτες θέλοντας να το απολαύσουν παραγγέλνουν ένα cocktail ασιατικής έμπνευσης.

Chill Out Lounge

Περιοχή: Boracay, Φιλιππίνες

Το Chill Out Lounge είναι ένα beach bar όνομα και πράγμα: Η λευκή παραλία σε συνδυασμό με τη χαλαρή μουσική σας παρασύρει εκτός της καθημερινής σας ρουτίνας.

Da Conch Shack & Rumbar

Περιοχή: Νησιά Turks & Caicos

Το Da Conch Shack and Rumbar είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές μπαρ στο νησί, χάρη στην προνομιακή θέα που προσφέρει, αλλά και την υπέροχη μουσική.

Doyles on the Beach

Περιοχή: Watsons Bay, Αυστραλία

Το Doyles on the Beach είναι το παλαιότερο beach bar του κόσμου. Βρίσκεται στο Σίδνεϊ και άνοιξε το 1885. Από τότε μέχρι σήμερα χιλιάδες ταξιδιώτες έχουν επισκεφθεί αυτόν τον παραθαλάσσιο, όπως τον αποκαλούν πολλοί, παράδεισο.

Dune Preserve Beach Bar

Περιοχή: Anguilla, Καραϊβική

Το Dune Preserve Beach Bar βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα, είναι κατασκευασμένο από ξύλο, ενώ όπου και να κοιτάξετε θα βρείτε κοχύλια και ναυαγισμένες παλιές βάρκες. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ένας reggae τραγουδιστής, κάνει συχνά εμφανίσεις με την μπάντα του.

Hula Hula Beach Bar

Περιοχή: Hvar, Κροατία

Αναζητάτε ένα ξέφρενο beach party στην Ανατολική Ευρώπη; Το Hula Hula Beach Bar είναι ιδανικό μέρος για σας. Φιλοξενεί απίστευτα πάρτι χορού με ζωντανή μουσική, ενώ προσφέρει ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα του κόσμου.

Lagoon Bar

Περιοχή: Bora Bora, Γαλλική Πολυνησία

Είναι αδύνατο κανείς να εγκαταλείψει ένα σπιτάκι μέσα στα νερά των νησιών Bora Bora, ωστόσο εάν έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το Lagoon Bar δεν είναι και ακατόρθωτο! Όπως και τα περισσότερα δωμάτια στα νησιά της Καραϊβικής, έτσι και σε αυτό το bar υπάρχει γυάλινο δάπεδο προκειμένου οι επισκέπτες να θαυμάσουν τη θαλάσσια ζωή.

Lava Lava Beach Bar

Περιοχή: Βig Island, Χαβάη

Είναι ένα από τα αγαπημένα beach bar τόσο των τουριστών όσο και των ντόπιων επισκεπτών στο νησί. Διαθέτει υπαίθριο καθιστικό, ενώ η ζωντανή μουσική κρατά την ατμόσφαιρα ζωντανή.

Moonshadows

Περιοχή: Malibu, Καλιφόρνια

Το Moonshadows βρίσκεται στην άκρη ενός τεράστιου βράχου στο Malibu της Καλιφόρνια και καθημερινά φιλοξενεί ντόπιους και τουρίστες, οι οποίοι θέλουν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ. Το παραθαλάσσιο αυτό μπαρ μετατρέπεται σε ζωντανή νυχτερινή σκηνή προσελκύοντας ακόμη και διάσημες προσωπικότητες.

Soggy Dollar Bar

Περιοχή: Jost Van Dyke, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι

Ίσως είναι ένα από τα πιο εμβληματικά beach bar σε όλην την Καραϊβική.

The Rock Bar

Περιοχή: Mπαλί, Ινδονησία

Εάν συνηθίζετε να απολαμβάνετε ένα κοκτέιλ στα βράχια τότε το The Rock Bar είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Το μπαρ είναι κυριολεκτικά χτισμένο πάνω στο βράχο και προσφέρει ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Ινδονησίας.

Tropicana Beach Bar

Περιοχή: Μύκονος, Ελλάδα

Μία στάση στο beach bar Tropicana είναι must εάν επισκεφθείτε τη Μύκονο. Στην πραγματικότητα, πολλοί επισκέπτες έρχονται για ένα απλό μεσημεριανό γεύμα, ωστόσο καταλήγουν να φεύγουν μετά τα μεσάνυχτα. Οι ξαπλώστρες είναι ακριβώς πάνω στην παραλία, ενώ το μπαρ όσο περνά η ώρα εξελίσσεται σε μια άγρια ​​σκηνή.

KO

KO2

KO3

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις