ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενωτικός ο Αγραφιώτης: Η απειλή της Τουρκίας κατά Τσίπρα μας ενώνει!

Ενωτικός ο Αγραφιώτης: Η απειλή της Τουρκίας κατά Τσίπρα μας ενώνει!

Δώρα Μιχαήλ

Με ανάρτησή του στην πολιτική του σελίδα στο facebook, ο Άγγελος Αγραφιώτης Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζει τις απειλές της Τουρκίας κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάσαμε το σχόλιο του, τ οποίο και επικροτούμε, με θαυμασμό κι ευχόμαστε από αυτό να παραδειγματιστούν όσοι θέλουν να το παίζουν πολιτικοί, βάζοντας τα πολιτικά παιχνίδια, πάνω από τη χώρα. Ο Άγγελος Αγραφιώτης μας εξέπληξε ευχάριστα αποδεικνύοντας πως όχι, δε σκέφτεται ως πολιτικός, αλλά ως Έλληνας βάζοντας την Ελλάδα πάνω απ όλους και απ όλα!

Τέτοιες στιγμές και τέτοιες ώρες οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι ανεξάρτητα από κόμματα, χρώματα και πολιτικές φιλοδοξίες, κάτι που ο κ.Αγραφιώτης φαίνεται πως ενστερνίζεται, ζώντας μέσα στη κοινωνία και όχι δίπλα ή έξω από αυτή!

Σας παραθέτουμε τον σχολιασμό του:

“Απειλούν τον πρωθυπουργό μας οι Τούρκοι και αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία!

Βγήκε σήμερα ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, ο Γιγκίτ Μπουλούτ και μας απείλησε ευθέως αμφισβητώντας την εθνική μας κυριαρχία επί των Ιμίων, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Θα τους σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια, ας είναι υπουργός, ας είναι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός». Επίσης, δήλωσε ότι στην περίπτωση που κάποιος Έλληνας επιχειρήσει να κάνει κάτι τέτοιο, να πατήσει δηλαδή στα Ίμια, «η Τουρκία θα αντιδράσει με τέτοιο τρόπο που η Αθήνα θα νιώσει την οργή μας που θα είναι χειρότερη από αυτήν στην Αφρίν».

Λόγια απειλητικά, προκλητικά και ντροπιαστικά για την Ελλάδα μας και για τους 3 νεκρούς που σαν εχθές σκοτώθηκαν στα Ίμια.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του Ελληνικού υπουργείου εξωτερικών…”

αγγελοσ

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις