ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Votre Beaute: Ξέρουν να κάνουν το πρόσωπο σου να λάμπει! Δες πως!

Votre Beaute: Ξέρουν να κάνουν το πρόσωπο σου να λάμπει! Δες πως!

Δώρα Μιχαήλ

Το Κέντρο υψηλής αισθητικής Votre Beaute στην Ιάσονος 96 και η πτυχιούχος αισθητικός Παρή Ρέππου, δε θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ και 24 χρόνια έχουν δώσει τα καλύτερα δυνατά δείγματα γραφής, έχοντας ναι μεν νέο πελατολόγιο αλλά κυρίως και επαναλαμβανόμενες πελάτισσες εδώ και δύο δεκαετίες!

Αυτό τα λέει όλα!

Εκεί η γνώση, η τεχνολογία και η εμπειρία αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτό που ίσως χρειάζεται συστάσεις είναι κάποιες από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν.

Επειδή βλέπω την ανάγκη σας να κάνετε το πρόσωπο σας να λάμπει, σήμερα θα επεκταθώ σε αυτό το κομμάτι.

Εκεί μπορείτε να προχωρήσετε με τη βοήθεια των ειδικών και έμπειρων αισθητικών σε διάγνωση προσώπου, σε υπέρηχο και σε διάφορες θεραπείες ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, όπως για παράδειγμα θεραπεία με διαμάντια ή χρυσό, θεραπεία με ΑΗΑ, θεραπεία λαιμού ή ματιών, θεραπεία με χαβιάρι ή ακόμα και να προχωρήσετε σε μεσοθεραπεία derma pen ή RF ραδιοσυχνότητες!

Πέρα από τα παραπάνω και άλλες πολλές ειδικές θεραπείες, μπορείτε να ακολουθήσετε θεραπεία για την ακμή ή οποία πιστέψτε με είναι άκρως αποτελεσματική.

Επίσης εμπιστευτείτε τους για βαφή βλεφαρίδων και αφαίρεση φρυδιών!

Τα φρύδια και το σχήμα τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πως φαίνεται το πρόσωπο μας και οι ειδικοί ξέρουν ν αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης μη ξεχάστε να κάνετε βαθύ καθαρισμό! Ότι σημαντικότερο ειδικά τώρα για το καλοκαίρι, αφού αν αυτός δεν έχει γίνει πηγαίνουν χαμένες τόσο η κρέμες μας, όσο και οι αντηλιακές μας, αφού μένουν στην επιφάνεια και δεν απορροφώνται!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τη κάθε θεραπεία , μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του κέντρου όπου θα βρεις αναλυτικά τι σου παρέχει η κάθε θεραπεία.

Ένα κλικ στο http://www.votrebeaute.com.gr και τα έμαθες όλα!!!

Όμως προσοχή, μόνο οι ειδικοί και οι έμπειροι αισθητικοί του κέντρου μπορούν να σου προτείνουν με ασφάλεια την θεραπεία που σου ταιριάζει και θα έχει αποτελέσματα!

Δείξε εμπιστοσύνη στους καλύτερους. Δείξε εμπιστοσύνη σε αυτούς που γνωρίζουν και κυρίως έχουν την εμπειρία!

re

re2

re3

re4

re5

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις