ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βολιώτικα τυροκομικά προϊόντα και στα ράφια της Ευρώπης!

Βολιώτικα τυροκομικά προϊόντα και στα ράφια της Ευρώπης!

Δώρα Μιχαήλ

Eμείς οι Βολιώτες δεν έχουμε παράδοση μόνο στο τσίπουρο.

Όχι, έχουμε και στα τυροκομικά!!!

Έτσι λοιπόν και τεράστια ποικιλία έχουμε και ποιότητα έχουμε και από το τόπο μας είναι και στη νοστιμιά τους δε τα φτάνει κανένας!

Όλα αυτά τα οφείλουμε στην οικογένεια Λαϊτσου που έχει μακροχρόνια παράδοση στην παρασκευή τυριών και τελειοποίησε πρόσφατα στο Βελεστίνο τις εγκαταστάσεις και την υποδομή της, έτσι ώστε να αποτελέσουν υπόδειγμα στο χώρο της τυροκομίας. Εκεί, στο παραδοσιακό «φυσικό» τους περιβάλλον «γεννιούνται» τα παραδοσιακά ελληνικά τυριά του τυροκομείου, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Από τυροκομείο στα καταστήματα Φλέγγα και στο πιάτο μας!!!

Ειδικότερα, στις εγκαταστάσεις του Τυροκομείου της οικογένειας παρασκευάζεται μια μεγάλη γκάμα παραδοσιακών τυριών όπως: Φέτα, Κασέρι, Κεφαλοτύρι, Βούτυρο, Μανούρι, Γιαούρτια, Χαλούμι, Γίδινο τυρί, γαλοτύρι καθώς και μια σειρά από ελαφρύτερα σε περιεκτικότητα λιπαρών προϊόντα, αντίστοιχα με τις απαιτήσεις των πελατών. Τα παραπάνω διατίθενται στην αγορά σε διάφορες συσκευασίες, με τη δυνατότητα προσαρμογής σε ακόμη περισσότερες, αν ζητηθεί από το καταναλωτικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, τα δικά μας τυροκομικά προϊόντα Φλέγγα έχουν “πετάξει” στα ράφια της Ευρώπης, πράγμα που μας κάνει περήφανους!

Στηρίζω τον τόπο μου, στηρίζω τα προϊόντα των καταστημάτων Φλέγγα και γιατί γνωρίζω τη ποιότητα και γιατί η γεύση τους είναι μοναδική και ασύγκριτη!

Εμείς ψωνίζουμε από το κατάστημα που θα βρείτε στα Ψαράδικα, μας βολεύει αφού είναι στον δρόμο μας και επίσης μένουμε πάντα ευχαριστημένοι από την εξαιρετική εξυπηρέτηση!

flega

flega2

flega3

flega4

flega5

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις