ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θες να μάθεις οριένταλ; Η Ντία είναι μονόδρομος!

Θες να μάθεις οριένταλ; Η Ντία είναι μονόδρομος!

Δώρα Μιχαήλ

Θες να μάθεις οριένταλ;

Θα πας στη καλύτερη!

Την αγαπημένη μας, τη γυναίκα που μας κάνει περήφανους μέχρι και το εξωτερικό, την ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Belly Dance and More στη Ν.Ιωνία και συγκεκριμένα στη Δημοκρατίας 82, Ντία Πιλάτου!

Είναι επαγγελματίας χορεύτρια του οριένταλ και το διδάσκει όχι μόνο σε ερασιτέχνες αλλά και σε μεγάλους δασκάλους του εξωτερικού όπως και σε συναδέλφους της επίσης δασκάλους!

Με αναγνωρισμένα πτυχία, εξειδικεύσεις και δεκάδες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, αυτή τη στιγμή έχει τη πιο πετυχημένη σχολή στην Ελλάδα με 90 μαθητές!

Το μεράκι και η αγάπη της, την οδήγησαν στο να καταφέρει να είναι η μοναδική που διδάσκει ορισμένα είδη χορού κατ αποκλειστικότητα έτσι ώστε για να μπορέσει κανείς να τα διδάξει να πρέπει πρώτα να διδαχθεί από τη Ντία!

Για παράδειγμα το Bellyfitnes!

Στην άψογα οργανωμένη σχολή της, θα βρείτε ανθρώπους όλων των ηλικιών από παιδάκια 3 χρονών μέχρι 60 ετών!

Τμήματα μουσικοκινητικής διαπαιδαγώγησης για μικρά παιδιά και εφήβους, oriental για όλες της ηλικίες σε τμήματα αλλά και σε ταχύρυθμα ιδιαίτερα, σύγχρονο χορό και τμήμα αραβικών ρυθμών!!!!

Καλά αυτό το τελευταίο δε θα το βρείτε αλλού αφού είναι μάθημα…live!!!!

Kανονικά πρέπει να το κάνουν ανοιχτό στο κοινό, να μπορούμε ν απολαμβάνουμε τη μουσική και τα όμορφα πράγματα που κάνουν!

ντια3

ντια2

ντια4

ντια3

ντια2

ντια

ντια5

ντια4

ντια3

ντια2

ντια

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις