ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΡΓΑ: OPEN DAY το Σάββατο με δωρεάν συμμετοχή στα τμήματα! ΔΕΣ!

ΠΑΙΔΩΝ ΕΡΓΑ: OPEN DAY το Σάββατο με δωρεάν συμμετοχή στα τμήματα! ΔΕΣ!

Δώρα Μιχαήλ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΡΓΑ… επιτέλους κοντά μας μια ολοκληρωμένη προσπάθεια! Ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, που όσοι γονείς το είδαν και το γνώρισαν ενθουσιάστηκαν και όσα παιδιά μπήκαν στις άιθουσες έστω για ένα λεπτό δεν ήθελα να φύγουν!

Κοντά μας από το Σάββατο 18 Μαρτίου με δωρεάν συμμετοχή από τις 11:00-19:00 με πολλές δραστηριότητες στις οποίες η συμμετοχή θα είναι εντελώς δωρεάν.

Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία το παιδί σου να δοκιμάσει, να περάσει καλά, να μάθεις και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο!

Άξιοι, έμπειροι και με αγάπη για τη δουλειά τους, όλοι οι εκπαιδευτικοί που θα βρεις εκεί θ ανακαλύψουν τις δεξιότητες του παιδιού σου και θα το βοηθήσουν να τις εξελίξει, να κοινωνικοποιηθεί, ν αγαπήσει τη μάθηση και τη δημιουργία.

Είναι ένας χώρος ανοιχτός καθημερινά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα με πάρτι, ενώ μπορείς απλά ν αφήσεις το παιδί σου για λίγες ώρες, ώστε αυτό να περάσει όμορφα και εσύ να κάνεις τις δουλειές σου ήσυχος!

Ενημερώσουν για τις δραστηριότητες ή ότι άλλο επιθυμείς τηλεφωνώντας στο 24210 58765 ή πηγαίνοντας από το κέντρο στη Ρήγα Φεραίου 169!

open

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις