ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ουρές για ένα κουλούρι! Τι το ιδιαίτερο έχει; Θα σου πω!

Ουρές για ένα κουλούρι! Τι το ιδιαίτερο έχει; Θα σου πω!

Δώρα Μιχαήλ

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά στην πλατεία Νέας Σμύρνης, αφού όλοι θέλουν να δοκιμάσουν τα προϊόντα του νέου μαγαζιού που έχει ανοίξει εκεί. Ειδικότερα, εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχει ανοίξει στο κάτω μέρος της πλατείας το μαγαζί «Κουλουράδες», πουλώντας φρέσκα κουλούρια Θεσσαλονίκης

Εχοντας ως βασικό προϊόν το παραδοσιακό κουλούρι που όλοι γνωρίζουμε, καθώς και κουλούρια γεμιστά με κάθε λογής υλικό, φαίνεται ότι οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης δε μπορούν να περάσουν από εκεί χωρίς αγοράσουν κάτι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το προηγούμενο Σάββατο έξω από το μαγαζί υπήρχε ουρά μεγαλύτερη των 10 ατόμων, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά προκειμένου να αγοράσουν το πολυπόθητο κουλούρι της αρεσκείας τους.

Φαίνεται πως τα μεγάλα ζεστά και τραγανά κουλούρια και τα κριτσίνια του μαγαζιού που βγαίνουν απευθείας από το φούρνο έχουν εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι κάνουν στροφή στο παραδοσιακό κουλούρι από την Θεσσαλονίκη για πρωινό.

Στο διαδίκτυο ήδη έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες με τις ουρές οι οποίες δημιουργούνται καθημερινά έξω από το μαγαζί στην Νέα Σμύρνη, ενώ παρόμοια κίνηση υπάρχουν στα καταστήματα της αλυσίδας σε Πειραιά, Αλιμο, Μαρούσι, Νέα Ιωνία και Πετράλωνα.

Εσείς λοιπόν που μας διαβάζετε από Αθήνα ή οι Βολιώτες που πάτε στην Αθήνα συχνά κάντε μια στάση στη Ν.Σμύρνη, φαίνεται πως αξίζει το κόπο!!!!

ουρεσ

ουρεσ3

ουρεσ4

ουρεςσ2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις