ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Oικογένεια Μπουζάνη: Έχουν τη μεγαλύτερη βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής!

Oικογένεια Μπουζάνη: Έχουν τη μεγαλύτερη βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής!

Δώρα Μιχαήλ

Χθες γνωρίσαμε μια εξαιρετική οικογένεια. Οι επιτυχίες ποτέ δεν είναι τυχαίες και πάντα στηρίζονται στην αγάπη και την προσωπικότητα των προσώπων που κρύβονται από πίσω!

Το ξέρετε ότι στον Βόλο έχουμε την μεγαλύτερη βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής ολόκληρης της Θεσσαλίας;

Ο λόγος για τη βιοτεχνία “Μέλισσα”, που εδώ και 40 χρόνια περίπου συνεχώς μας εκπλήσσει, με τα γλυκά, τις τούρτες του, την εξυπηρέτηση του και όχι μόνο!

Φτιάχνει τα πιο φρέσκα και ποιοτικά γλυκά της πόλης, δίνει εργασία σε πολλές οικογένειες και μας χαρίζει ευχάριστες ειδήσεις, όπως αυτή, του ότι ξεκινά εξαγωγές!

Με λιανική, αλλά και χοντρική πώληση βρίσκεται κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια.

Δεκάδες οι επαγγελματίες που επιλέγουν τα δικά τους γλυκά για τα ζαχαροπλαστεία τους, εκατοντάδες οι Βολιώτες που φτάνουν μέχρι το εργαστήριο στη Νεάπολη για να φτιάξουν την τούρτα του γάμου τους, τούρτα για τα γενέθλια των παιδιών τους ή απλά να αγοράσουν τα γλυκά του, που ναι…όποιος τα δοκίμασε, δε τα σύγκρινε και δε τ άλλαξε ποτέ!!!

Αν τους γνωρίσεις θα τους λατρέψεις. Μια υπέροχη οικογένεια που με αγάπη και πολλή δουλειά καταφέρνουν να ξεχωρίζουν. Η εμπειρία του μπαμπά και της μαμάς και το νέο αίμα, αυτό των παιδιών, με φαντασία και νέες ιδέες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα και υποσχόμαστε ότι σύντομα θα είμαστε εκεί για να δείξουμε στον κόσμο τις πιο όμορφες και ξεχωριστές τούρτες που έχουν δει ποτέ!

Θα τους βρείτε στη Νεάπολη, Δουβουνιώτου 8 με Ξάνθου!

tou

tou2

tou3

tou4

tou7

tou8

tou5

tou6

tou9

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις