ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Νίκος είναι “αρτίστας” Κρεοπώλης! Θα μείνεις με τους πειραματισμούς του! Δες!

Ο Νίκος είναι “αρτίστας” Κρεοπώλης! Θα μείνεις με τους πειραματισμούς του! Δες!

Δώρα Μιχαήλ

Τα Masterclass είναι πολύ συγκεκριμένου τύπου σεμινάρια με μικρό αριθμό ατόμων, όπου ο ομιλητής Master του είδους που εκπροσωπεί, παρουσιάζει κάποια κρασιά ή εδέσματα δοκιμάζοντας μαζί με το κοινό.
Συνήθως ιδιαίτερα κρασιά ή γευστικοί συνδυασμοί παρουσιάζονται στα Masterclass, αποτελώντας μια γευστική εμπειρία ζωής.

Ο “Αρτίστας” Κρεοπώλης.
Ο Νικός είναι ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου «Κεχαγιάς» στην Καβάλα και κατά τη γνώμη μας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “αρτίστας κρεοπώλης”. Ο τίτλος αυτός που του αποδώσαμε, βασίζεται επάνω στους πειραματισμούς που κάνει διαρκώς με τα κρεατικά που παράγει.

Το Σίτεμα.
Το σίτεμα ενός κρέατος αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της τελικής τους ποιότητας, για όσους γνωρίζουν την “τέχνη” της νόστιμης κρεατοφαγίας. Ο Νίκος βέβαια έχει ξεπεράσει το στάδιο του σιτέματος, αφού, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει, ψεκάζει με premium ουϊσκι και παλαιωμένα τσίπουρα για μήνες, σιτεύει τα κρέατα μέσα σε κάρβουνα και πολλές άλλες τεχνικές που καταλήγουν σε μοναδικά αποτελέσματα.

Τρόπος Διεξαγωγής.
Οι παρευρισκόμενοι που θα κατοχυρώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, θα παρευρεθούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, ενώ ο Master του είδους θα παρουσιάσει τεχνικές, κοπές σε ένα πολύ ιδιαίτερο σεμινάριο.

Η μέγιστη απόλαυση φυσικά θα έρθει όταν τα κρεατικά που θα κοπούν, μεταφερθούν στην κουζίνα όπου η ομάδα των TU events θα τα ψήσει, ώστε οι παρευρισκόμενοι να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα αυτά κρέατα.

Wine Pairing.
Τέλος, τα εδέσματα θα συνοδευτούν με τα κατάλληλα κρασιά από τον πτυχιούχο sommelier Αστέριο Γκανά, στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι γευσιγνωσίας, με ατομικό στήσιμο για τον κάθε συμμετέχοντα, ώστε να κορυφωθεί η απόλαυση!

Πόσο Umami τελικά, είναι ο σωστός συνδυασμός;

To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 19/11/17 στις 17:00 – 19.00 σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace, Λάρισα.

kexagias

kexagias2

kexagias3

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις