ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο άνθρωπος πίσω από το ακριβότερο ελαιόλαδο παγκοσμίως

Ο άνθρωπος πίσω από το ακριβότερο ελαιόλαδο παγκοσμίως

Δώρα Μιχαήλ

Όταν λένε ότι οι Έλληνες είναι φιλόξενοι και ότι σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου σίγουρα μιλούν για άτομα όπως ο Ιωάννης Καμπούρης!

Μπήκα στα «πράσινα» και γεμάτα θετικότητα γραφεία του και με υποδέχθηκε ο Ιωάννης με ένα όμορφο χαμόγελο, έναν καπουτσίνο και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι να με περιμένει στο τραπέζι καθώς δεν ήξερε τι από τα δύο θα προτιμούσα! Σοβαρά όμως, ποιος το κάνει αυτό; Ο Ιωάννης Καμπούρης είναι ένα άνδρας με φοβερό γούστο και στυλ, υψηλής ποιότητα σε όλα όσα κάνει, μιλάει με γεγονότα και εμπειρογνώμων, ανοιχτός σε νέες ιδέες και καλός ακροατής… επιδιώκει την τελειότητα σε ό,τι κάνει και φυσικά έχει ένα γοητευτικό χαμόγελο!

Ιωάννης Καμπούρης: Ο άνθρωπος πίσω από το ακριβότερο ελαιόλαδο παγκοσμίως
Γεννημένος στην Ίμβρο, της Τουρκίας, από ελληνική οικογένεια, αποτελούσε μία μειοψηφία και αν και λέει ότι πέρασε δύσκολα και είναι γεμάτος πονεμένες αναμνήσεις, έχει μια μυστήρια και ευαίσθητη ψυχή που τον αψηφάει όταν θυμάται… μπορείς σχεδόν να νιώσεις τον πόνο του αλλά και να καταλάβεις ότι είναι εδώ που βρίσκεται σήμερα χάρη σε αυτό… ένας ακούραστος και πετυχημένος επιχειρηματίας, δάσκαλος. Συγγραφέας πολλών βιβλίων, μέντορας και συνειδητοποιημένος οικογενειάρχης που ενδιαφέρεται! Τελείωσε το γυμνάσιο στην Τουρκία και γύρισε στην Ελλάδα έχοντας γίνει δεκτός στη Φιλοσοφική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, νιώθοντας μόνος και χωρίς να αισθάνεται ότι ανήκει κάπου!

Παράθεση – epixeiro.gr
Έδωσε στο ελαιόλαδο αξία και πλέον είναι γνωστό έως το πιο ακριβό ελαιόλαδο στον κόσμο και ευρέως σεβαστό!
Τίποτα όμως δεν μπορούσε να εμποδίσει τον Ιωάννη από το να πετύχει τους στόχους του, δούλεψε όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, από το να πουλάει λουλούδια και σάντουιτς στους δρόμους στο να δουλεύει στην παραγωγική μονάδα ενός εργοστασίου! Όντας πλήρως αφοσιωμένος στην επιτυχία, ο Ιωάννης παρέα με 3 κοντινούς του φίλους άνοιξαν ιδιωτικά σχολεία που αφοσιώνονται στις εξωδιδακτικές δραστηριότητες και έως και σήμερα αποτελούν από τα καλύτερα σχολεία στη Ελλάδα. Μου έδειξε το βιβλίο με τις εντυπώσεις των μαθητών και για να λέω την αλήθεια έμεινα έκπληκτη με αυτά που έγραφαν και κυρίως με το πόσο μακροσκελή ήταν τα κείμενα τους… η μικρότερη κριτική ήταν μίας σελίδας! Έχοντας ήδη χτίσει ένα όνομα και μία ιστορία επιτυχίας, ο Ιωάννης ένιωσε την ανάγκη να κάνει περισσότερα, στην θέση του άλλοι απλά θα συμβιβάζονταν με την ήδη υπάρχουσα επιτυχία τους.

Ιωάννης Καμπούρης: Ο άνθρωπος πίσω από το ακριβότερο ελαιόλαδο παγκοσμίως
Έχοντας παιδικές αναμνήσεις σχετικά με τη φύση, ο Ιωάννης Καμπούρης μαζί με τους φίλους του ξεκίνησαν μία αποκλειστική σειρά ελαιόλαδων που κάνει εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Ήδη παρήγαγαν λάδι για φίλους και συγγενείς αλλά το 2013 αποφάσισαν ότι ήταν μία πρόκληση να δώσεις στο ελληνικό ελαιόλαδο το σωστό όνομα και τη δόξα που αξίζει. Οπότε παρήγαν έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με εδώδιμες νιφάδες χρυσού, με πλούσια αντιοξειδωτική δράση και αντιγηραντικές ιδιότητες, έδωσε στο ελαιόλαδο αξία και πλέον είναι γνωστό έως το πιο ακριβό ελαιόλαδο στον κόσμο και ευρέως σεβαστό!

E-La-Won ως λέξη σημαίνει ελαιόλαδο στην Γραμμική Β (1400 π.Χ.), η συσκευασία και κληρονομιά του προέρχεται από την αρχαιότητα και τον Μυκηναϊκό πολιτισμό. Έχουν κερδίσει πολλά βραβεία για την ποιότητα αλλά και τη συσκευασία του που παρεμπιπτόντως είναι πολύ όμορφη και κομψή! Έχουν επίσης ξεκινήσει μία φανταστική σειρά με μέλι που και πάλι είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Όταν πρωτοακούς και γνωρίζεις τον Ιωάννη Καμπούρη αισθάνεσαι την σοφιστικότητα του και την αίσθηση υψηλής ποιότητας που τον διακατέχει σε όλα… Πρέπει να μοιραστώ μαζί σας εκείνο που με έκανε να τον σεβαστώ περισσότερο… παρατήρησα τα χέρια του και ξέρετε τι λένε ότι μπορείς να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι κάποιος από τα χέρια του! Αν και είχε ένα πολύ καλό μανικιούρ ήταν προφανέστατη η σκληρή δουλειά που έχει κάνει για να πετύχει τα όνειρα του.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις