ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νέα μόδα! Γκουρμέ ψωμί! Δες το νέο μαγαζί που ανοίγει!

Νέα μόδα! Γκουρμέ ψωμί! Δες το νέο μαγαζί που ανοίγει!

Newsroom

Δεν πάει πολύς καιρός που καταγράφαμε το γκουρμέ ψωμί ανάμεσα στις hot γαστρονομικές τάσεις της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε και να που πριν αλέκτωρ λαλήσει το «Queen Bee» καταφτάνει στο Κολωνάκι.

Ο χώρος που παλαιότερα στέγαζε το «ΠαΠλού» στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου μεταμορφώνεται από την ομάδα του γειτονικού «Capanna» για να φιλοξενήσει τις δημιουργίες του Γάλλου star αρτοποιού Κamel Saci^ ψωμιά του έχουν σερβιριστεί μεταξύ άλλων στα εστιατόρια των Pierre Gagnaire και Joel Robuchon την περίοδο που συνεργαζόταν με τους φούρνους Aubaine του Λονδίνου

Το «Queen Bee» ωστόσο δεν θα είναι αρτοποιείο, αλλά ένα all day bistro αμερικάνικου τύπου για κάθε διάθεση.

Θα ανοίγει από το πρωί για τον πρώτο καφέ της ημέρας, συνοδεία γαλλικών κρουασάν και ποιοτικών σάντουιτς που θα στολίζουν τον μπουφέ που θα υπάρχει μέχρι το μεσημέρι, και από εκεί και πέρα στα λιγοστά του τραπέζια θα σερβίρονται οι comfort προτάσεις από τη μικρή λίστα που δημιούργησε ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός, από lobster roll και steak sandwich, που αξιοποιούν τα ψωμιά του Saci, μέχρι truffle mac’n’cheese και γλώσσα μενιέρ.

Όλα θα παρασκευάζονται στην ανοικτή κουζίνα και τα διαφορετικά κάθε ημέρα ψωμιά από γαλλικά αλεύρια και βούτυρα στο state of the art παρασκευαστήριο, αντιστρόφως ανάλογου μεγέθους του χώρου του «Queen Bee» που διαμορφώνουν αισθητικά οι K-Studio και θα καθίζει περί τα 30 άτομα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις