ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mεγάλες οικονομικές απώλειες για τεράστια αλυσίδα της πόλης μας!

Mεγάλες οικονομικές απώλειες για τεράστια αλυσίδα της πόλης μας!

Δώρα Μιχαήλ

Μετά από χρόνια παρουσίας στη πόλη μας, μεγάλη αλυσίδα ρούχων τους τελευταίους μήνες καταγράφει απώλειες και μάλιστα σημαντικές, όπως της χαρακτηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο τα οικονομικά γενικότερα, όσο και τα έσοδα της αλυσίδας γενικότερα!

Ο Φεβρουάριος μήνας, όπως σημείωσαν , ήταν ο χειρότερος μήνας όλων των χρόνων που βρίσκονται στο Βόλο, ενώ από πέρυσι το καλοκαίρι τα έσοδα μειώνονται συνεχώς. Αναμενόταν από τον Σεπτέμβρη τα πράγματα ν άλλαζαν αλλά συνεχίζουν με αρνητικούς τζίρους.

Δεν έχει ακουστεί τίποτα, ούτε έχει συζητηθεί το θέμα του λουκέτου, απ όσο γνωρίζουμε βέβαια, αφού οι ζημιές είναι μεν σημαντικές, αλλά διορθώνονται από άλλα καταστήματα της αλυσίδας.

Καλοί γνώστες όμως του επιχειρηματικού και γενικότερα του οικονομικού ρεπορτάζ, θα σημειώσουν ότι όσο και αν υπάρχουν διορθώσεις, αν οι αρνητικοί τζίροι συνεχίζουν για πάνω από ένα χρόνο, τότε τα πράγματα σκουραίνουν σχετικά με τις αποφάσεις των στελεχών.

Για να δούμε…

Να σημειωθεί όμως, ότι στέλεχος της αλυσίδας σημείωσε και αυτό μας άρεσε πολύ, ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια, είδε μια στροφή των καταναλωτών και μάλιστα έντονη και συνειδητή, που δεν έχει να κάνει με τους ίδιους ή τα προϊόντα τους, προς τη τοπική αγορά!!!!

Μμμ μου φαίνεται πως οι τονωτικές ενέσεις του Εμπορικού Συλλόγου πιάνουν τόπο!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις