ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Bολιώτισσα Αισθητικός βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες της στην Αθήνα!

Bολιώτισσα Αισθητικός βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες της στην Αθήνα!

Δώρα Μιχαήλ

Η γνωστή πτυχιούχος αισθητικός Παρή Ρέππου από το Votre Beaute, ένα κέντρο Αισθητικής, συνώνυμο της αποτελεσματικότητας και του επαγγελματισμού, πριν από λίγες μέρες, υπήρξε η μόνη Βολιώτισσα Αισθητικός που βραβεύτηκε στην Αθήνα και στο ROYAL OLYMPIC HOTEL από την GERNETIC INTERNATIONAL για τις υπηρεσίες της και τις επιτυχίες της στο χώρο της αισθητικής. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε το επετειακό εκπαιδευτικό σεμινάριο της χρονιάς στ οποίο παρευρέθηκαν Αισθητικοί απ΄όλη την Ελλάδα, συγγραφείς του αντικειμένου, όπως και Κοσμητολόγοι.

Η εκπαίδευση αφορούσε τη γαλλική μέθοδο και κυτταροθεραπείας Gernetic για λύσεις σε διάφορα δερματικά προβλήματα που αφορούν το πρόσωπο όπως η ακμή, οι ρυτίδες, η χαλάρωση προσώπου ή ηβελτίωση σχήματος προσώπου, ατέλειες σώματος, τοπικό πάχος ή κυτταρίτιδα.

Επί τους θέματος τοποθετήθηκαν κορυφαίοι επιστήμονες του είδους. Κοσμητολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί και όχι μόνο.

Δίνοντας τα συγχαρητήρια μας στη κα.Ρέππου για τη βράβευση της, που μας τιμά όλους ως Βολιώτες της ζητήσαμε να μας πει δύο λόγια για τη μέθοδο αυτή που όπως μάθαμε είναι απίστευτα αποτελεσματική και την “αγκαλιάζουν” όλο ένα και περισσότερες γυναίκες.

Η ίδια σημείωσε: “Η βασική φιλοσοφία της μεθόδου που ασχολούμαι εδώ και 24 χρόνια στηρίζετε στη τροφή του δέρματος μέσα από μικρομοριακές πρώτες ύλες και στη φυσική του ανάπλαση.Είναι μια ολιστική προσέγγιση, μη επεμβατική, χωρίς επιθετικά μέσα, προσφέροντας ανάπλαση των κυττάρων. Τα διακεκριμένα προϊόντα έχουν στοχευμένη δράση και εισχωρούν στα κύτταρα. Η μέθοδος Gernetic είναι η ομορφιά εκ των έσω. Πρόκειται για ένα κοκτέιλ υγείας.

Να σημειωθεί ότι το event έκλεισε μ ένα πολύ μεγάλο πάρτι, στ οποίο έδωσαν το παρόν πολλοί επώνυμοι!

πα

πα2

πα3

πα4

πα5

πα6

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις