ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Black Friday στον Βόλο! Πότε θα γίνει και τι μας είπαν οι έμποροι!

Black Friday στον Βόλο! Πότε θα γίνει και τι μας είπαν οι έμποροι!

Δώρα Μιχαήλ

Το εμπορικό αυτό εγχείρημα έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του ’60, σηματοδοτώντας την αρχή της Χριστουγεννιάτικης αγοραστικής περιόδου στις ΗΠΑ. Η “Black Friday” πήρε το όνομα της από τις χειρόγραφες αποδείξεις και τα λογιστικά φύλλα των αμερικανικών επιχειρήσεων, οι οποίες χρησιμοποιούσαν δύο είδη μελανιών: κόκκινο και μαύρο. Με κόκκινο γράφονταν οι ημέρες με αρνητικό ισολογισμό και με μαύρο οι ημέρες με θετικό ισολογισμό.

Με μία έξυπνη επιχειρηματική κίνηση, οι Αμερικανοί καθιέρωσαν την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ως την πρώτη ημέρα των πωλήσεων της Χριστουγεννιάτικης περιόδου – δελεάζοντας τους καταναλωτές με γενναιόδωρες προσφορές και αυξάνοντας αισθητά τους τζίρους τους. Αυξημένα κέρδη, μαύρο μελάνι… καταλαβαίνετε που το πάμε!

Φέτος, η Black Friday θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου.

Όλες οι αλυσίδες εννοείται ότι θα συμμετέχουν, αλλά εμείς είπαμε πάνω απ όλα στηρίζουμε τη τοπική αγορά, στηρίζουμε το σπίτι μας και φροντίζουμε τα λεφτά να μένουν στο τόπο μας για να επιστρέψουν σ εμάς!

Είναι αρκετοί οι επαγγελματίες που μιλώντας μαζί μας, δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν με μικρότερες και μεγαλύτερες προσφορές, ενώ κάποιοι θα την ακολουθήσουν αλλά για λίγες μόνο ώρες!

Θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις