ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αύριο, κάνε ένα δώρο στο παιδί σου! Ανακαλύψτε το κόσμο της μουσικοκινητικής!

Αύριο, κάνε ένα δώρο στο παιδί σου! Ανακαλύψτε το κόσμο της μουσικοκινητικής!

Δώρα Μιχαήλ

«Ανέκαθεν τα παιδιά δεν συμπαθούν τη μελέτη. Θα προτιμούσαν να παίζουν, και εάν έχετε τα ενδιαφέροντά τους στο επίκεντρο, τότε θα τους επιτρέψετε να μαθαίνουν ενώ παίζουν.» – Carl Orff

Η σχολική τάξη αναπτύσσει τον εγκέφαλο, όχι τα συναισθήματα, Τα σπορ βελτιώνουν το σώμα. Άλλες δραστηριότητες μπορεί να ασχολούνται με τα συναισθήματα, αλλά όχι με το πνεύμα ή το σώμα. Μόνο η μουσική δραστηριοποιεί και αναπτύσσει τη σωματική, πνευματική, και συναισθηματική προσωπικότητα, με ένα ισορροπημένο και συγχρονισμένο τρόπο.

Μέσα από τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση που αντλούν τα παιδιά από τη μουσική, η ευαισθησία που αναπτύσσεται σε αυτά και η πειθαρχία που αποκτούν από τη συμμετοχή τους στις μουσικές δραστηριότητες, έχουν ως αποτέλεσμα να τα βοηθήσουν να μεγαλώσουν περισσότερο ευτυχισμένα, περισσότερο ώριμα και έτοιμα να πράξουν το ρόλο τους στην κοινωνία.

Με τη μουσικοκινητική αγωγή τα παιδιά βιώνουν μέσα από το σώμα και την κίνησή του, τους νόμους της μουσικής, της μετρικής, του λόγου, του χώρου κλπ. Έρχονται σε επαφή µε βασικές αρχές (ρυθµός, µελωδία, τραγούδι, κίνηση, χορός), µε πολύ ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 10:30 -12:30 σας περιμένουν στο Μελωτρόπιο για το Ανοιχτό Μάθημα Μουσικοκινητικής. Είσοδος Ελέυθερη.
Μελωτρόπιο Κανάρη 20 με Πολυμέρη

τηλ. 2421316972
melotropio3

melo

melo2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις