ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA της Ελλάδας

Ανοίγει το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA της Ελλάδας

Δώρα Μιχαήλ

Την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία «ΖΑΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΕΩΣ & ΥΠΟΔΗΣΕΩΣ» με το εμπορικό σήμα «ZARA» ανακοίνωσε η εταιρεία REDS ΑΕ.

Η συμφωνία αφορά στην ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος, συνολικής επιφάνειας περίπου 3.512 τ.μ, λιανικής πώλησης ειδών ιματισμού (ανδρικού, γυναικείου και παιδικού) και διαφόρων άλλων εμπορευσίμων ειδών, υποδημάτων και αντικειμένων ρουχισμού, το οποίο θα λειτουργεί στο εμπορικό πάρκο «SMART PARK» στα Σπάτα, που αναπτύσσει η ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ, θυγατρική εταιρεία της REDS.

H αλυσίδα καταστημάτων «ZARA» αποτελεί μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης ένδυσης, με πάνω από 2.100 καταστήματα σε 88 χώρες.

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί την πρώτη παρουσία της αλυσίδας «ZARA» στην ανατολική Αττική και θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης του πάρκου ανέρχεται στο 100%.

Η REDS διά μέσου της θυγατρικής της έχει ήδη ξεκινήσει την επέκταση της δεύτερης φάσης του Πάρκου για την κατασκευή νέων κτηρίων 1.000 τ.μ. προκειμένου να καλυφθεί η υπάρχουσα ζήτηση και σύντομα θα καταθέσει φάκελο οικοδομικής αδείας για τα επόμενα 8.000 τ.μ. Η δεύτερη φάση θα γίνει σταδιακά και θα είναι συνολικά 18.000 τ.μ. περίπου.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις