ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πέτρος Αγασιώτης: Ο Βολιώτης που διαπρέπει στις ΗΠΑ! Μπράβο Πέτρο!

Πέτρος Αγασιώτης: Ο Βολιώτης που διαπρέπει στις ΗΠΑ! Μπράβο Πέτρο!

Δώρα Μιχαήλ

Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που μαθαίνω καλά νέα για τον Πέτρο μας.

Τον Πέτρο Αγασιώτη.

Ήταν πριν 5-6 χρόνια που τον γνώρισα στο γήπεδο του Ερμή, μαζί με τον προπονητή και τους γονείς του, λίγες μόνο ημέρες πριν φύγει για το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό.

Προσγειωμένο παιδί. Ευγενικό και με αρχές.

Οι γονείς του δυο καταπληκτικοί άνθρωποι, που από τη πρώτη στιγμή έβαλα στη καρδιά μου!

Ο Πέτρος όλα αυτά τα χρόνια “χτίζει” ένα σημαντικό βιογραφικό και συνεχίζει να κάνει τον Βόλο και τους Βολιώτες περήφανους.

Αυτή τη περίοδο 14 νεαροί ταλαντούχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές -αρκετοί εξ αυτών από Ακαδημίες συλλόγων της Super League- τόλμησαν το βήμα στην Αμερική και οι περισσότεροι κάνουν αξιοσημείωτη καριέρα στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ σπουδάζουν παράλληλα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο τομέα της επιλογής τους και να κυνηγήσουν παράλληλα το όνειρο τους να παίξουν ποδόσφαιρο σε top επίπεδο αφού το κολεγιακό πρωτάθλημα (NCAA) είναι ο προθάλαμος των ντραφτ του διαρκώς αναπτυσσόμενου MLS (σ.σ. Major League Soccer).

Αυτήν τη στιγμή έχουν μείνει και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα 12 ταλαντούχα ελληνόπουλα που πριν την Αμερική είχαν διακριθεί στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο 19χρονος διεθνής με την Παίδων μέσος Πέτρος Αγιασιώτης (Διοίκηση Επιχειρήσεων), που πριν γίνει μέλος της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού είχε περάσει από τις διάσημες Ακαδημίες της Ολλανδικής Τβέντε και της γερμανικής Ντόρτμουντ.

agasio

agasiotis2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις