ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια Ελληνίδα, Βολιώτισσα στο team της ADELE…

Μια Ελληνίδα, Βολιώτισσα στο team της ADELE…

Newsroom

Η Άννα Μαλισιόβα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, με καταγωγή απ΄το μαγευτικό Πήλιο που υπεραγαπά. Είναι Ειδική Παιδαγωγός / Καθηγήτρια Φιλόλογος και Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια της μεθόδου TOMATIS.

Σήμερα ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα και έχει την ευκαιρία να εργάζεται και να κουράρει καθημερινά διάσημους τραγουδιστές, ηθοποιούς, δικηγόρους, πολιτικούς και στελέχη επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Tomatis και όχι μόνο.

Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια βοηθάει τους μικρούς της φίλους να κατανοούν καλύτερα όσα ακούν, να παραμένουν περισσότερη ώρα συγκεντρωμένοι στην τάξη και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο Tomatis και την ίδια δες εδώ: www.annamalisiova.com.

«Η ADELE είναι η βασίλισσα της ποπ σκηνής και όχι μόνο. Ακύρωσε τις δύο τελευταίες της συναυλίες, οι οποίες θα έκλειναν την παγκόσμια περιοδεία της, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές. Κλήθηκαν οι καλύτεροι ανά τον κόσμο. Ο καθένας από εμάς προσεγγίζει διαφορετικά το θέμα της φωνής. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Χαίρομαι γιατί θα συνεργαστώ με τους καλύτερους. Δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται να σας πω περισσότερα. Θέλω να τονίσω πως θα πηγαινοέρχομαι στο εξωτερικό. Βάση μου θα είναι πάντα η Αθήνα και όλα τα προγράμματά μου στην Ελλάδα θα διεξάγονται κανονικά. Μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε. Ακόμα και τα πιο απίθανα πράγματα.»

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις